Володимир Шаран: це перша перемога у цьому році

Sharan22Сьогодні «Олександрія» змогла здобути впевнену перемогу над «Чорноморцем». Володимир Шаран залишився дуже задоволений таким результатом.

«Я дуже вдячний нашим футболістам за те, що вони нарешті зіграли так, як хотілося б. У першому таймі використовували свої можливості, і з самого початку стали забивати. Це дуже важлива перемога, перша перемога в цьому році. Будемо намагатися в першій шістці так само грати – на перемогу, хоча буде дуже важко. У другому таймі, звичайно, дії деяких гравців мені не сподобалися, але я розумію, що це психологія – суперник залишається вдесятьох і рахунок – 3: 0.

Я хотів, щоб ми краще комбінували, більше моментів створювали, але я розумію хлопців. Вони вже були в невеликому відпустці, тому що ми даємо їм трохи відпочити – у нас гра 3 квітня.

Якщо ви помітили, я всю гру, навіть при рахунку 3:0 постійно кричав, підбадьорював, хотів, щоб хлопці грали до кінця. Вважаю, що 6 очок – це невеликий зазор. Я був дуже незадоволений нашими діями в матчі з «Олімпіком». У нас відбулася дуже серйозна розмова. Добре, що хлопці все усвідомили. Тому була така ротація, і вона себе виправдала», – заявив на прес-конференції Шаран.

Офіційний сайт ФК “Чорноморець”

 10 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні