Юнаки “Олександрії” розгромили ровесників з Одеси

322322Матч 16 туру Чемпіонату U-19 ФК «Олександрія» – ФК «Чорноморець» (Одеса) завершився з рахунком 5:0.

Перше знайомство між молодіжними складами «Чорноморця» і «Олександрії» відбулося 30 серпня 2015 року на базі одеситів – «Люстдорфі». Господарі поля виявилися сильнішими, провівши у ворота олександрійців у кожному з таймів по м’ячу. Авторами голів стали Микола Буряченко і Ярослав Захарченко.

Перші хвилини сьогоднішньої зустрічі пройшли у рівній боротьбі. Суперники приглядалися один до одного й шукали слабкі місця в захисних редутах команд.

Але поступово ініціативою заволоділи футболісти «Олександрії», і гострі моменти почали виникати біля воріт гостей.

На 19 хвилині Назарій Воробчак отримав передачу партнера з лівого флангу і влучно пробив у дальній кут воріт моряків – 1:0.

До перерви олександрійці мали ще кілька шансів збільшити рахунок, але ударам Петра Луціва та Станіслава Писарєва бракувало точності. У складі «Чорноморця» могли відзначитися Олександр Городенко та Владислав Цуркан. З ударом першого зі стандарту впевнено впорався Богдан Степанцов, а Владислав з вигідної позиції не влучив у ворота олександрійців.

Другий тайм пройшов цілком за сценарієм олександрійців, і вже на його початку Петро Луців завершив зусилля партнерів – 2:0.

За дві хвилини міг забити красень-гол Віталій Дубілей, але м’яч після його удару влучив у перекладину. Кілька влучних моментів втратив Станіслав Писарєв, і нарешті Назарій Воробчак після передачі Микити Дудки потроює рахунок.

Але на цьому наші земляки не зупинилися, і продовжували штурм воріт «Чорноморця». Щойно вийшовши на заміну, Ян Каранга відкриває свій лік голам у складі «Олександрії» – 4:0.

А завершив розгром одеситів Петро Луців, який реалізував пенальті, коли гості порушили правила у своєму штрафному майданчику проти Назара Волошина.

Вітаємо наших футболістів з впевненою перемогою і бажаємо успіхів у наступних матчах!

Чемпіонат U-19. 16 тур. ФК «Олександрія» – ФК «Чорноморець» – 5:0 (1:0).

15 березня 2019, п’ятниця, 12.00. Олександрія, стадіон «Ніка», поле зі штучним покриттям. 50 глядачів. 6°C.

Арбітр – Вероніка Тагамлик (Слов’янськ)

асистенти арбітра – Євген Слюсар (Київ), Микола Медяник (Київ).

4-й арбітр – Денис Федан (Олександрія).

Спостерігач арбітражу і делегат ФФУ – Віктор Чернишов (Кременчук).

Олександрія: Богдан Степанцов, Олександр Кобеляш (К), Максим Коноваленко, Віталій Дубілей, Микола Водяницький, Василь Луців (Вадим Лучка, 82’), Євген Ляницький (Владислав Гаркуша, 74’), Микита Дудка, Станіслав Писарєв (Назар Волошин, 65’), Петро Луців (Андрій Савіцький, 77’), Назарій Воробчак (Ян Каранга, 70’).

Запасні: Владислав Паламар, Олександр Мельник.

Старший тренер: Юрій Гура

Чорноморець: Ілля Стефанов (К), Андрій Гулєватий (Олексій Храновський, 80’), Олександр Польовий, Владислав Клименко (Владислав Цуркан, 18’), Олександр Городенко (Микита Коваленко, 79’), Олексій Грабован, Олег Чернишов (Едуард Урум, 68’), Станіслав Іваник, Костянтин Домарацький, Олексій Смароков, Олексій Дохіна (Денис Мазур, 56’).

Запасні: Валерій Дємєнчук, Дмитро Вихристюк.

Старший тренер: Олександр Горобець.

Попередження: М. Дудка (16’), С. Писарєв (45+2’), Є. Ляницький (60’), О. Кобеляш (90+1’) – К. Домарацький (17’), О. Грабован (90’).

Вилучення: М. Дудка (77’, друге попередження) – О. Грабован (90+1’, друге попередження), К. Домарацький (90+3’, друге попередження).

Голи: Назарій Воробчак (19’, 61′), Петро Луців (50’, 76’ – пенальті), Ян Каранга (73’).

Офіційний сайт ФК “Олександрія”

 19 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні