«Торпедо-БелАЗ» – «Прикарпаття» – 1:0

fcprikarp11 березня “Прикарпаття” провело свій четвертий контрольний матч в рамках навчально-тренувального збору, який підходить до завершення у турецькому Белеку. Цього разу суперником івано-франківців була п’ята команда Вищої ліги чемпіонату Білорусі – “Торпедо-БелАЗ” з міста Жодіно. Долю цього поєдинку вирішив один гол, забитий білорусами на початку другого тайму. У підсумку підопічні Володимира Ковалюка зазнали мінімальної поразки – 0:1.

На першому зборі “торпедівці” здобули дві перемоги над сильними суперниками з російського і казахстанського вищого дивізіонів та зіграли внічию з польським “Лодзем”. Проти “Прикарпаття” білоруська команда намагалася грати “першим номером”, контролюючи м’яч і сам хід поєдинку. До перерви добре діяли захисники і воротар івано-франківців, однак на 52-й хвилині в “автозаводців” таки пройшла багатоходова комбінація, і Горбачик точним ударом у дальній кут відкрив рахунок.

Згодом “Торпедо-БелАЗ” створило ще кілька моментів поблизу воріт суперника, але впевнено діяв голкіпер “зелено-жовтих”, якого двічі підстрахували захисники української команди. Наприкінці поєдинку “Прикарпаття” великими силами пішло вперед, намагаючись врятувати гру. Однак білоруси не дозволили зрівняти рахунок і відстояли мінмальну перемогу.

Контрольний матч
«Торпедо-БелАЗ» (Жодіно) – «Прикарпаття» – 1:0 (0:0)
Гол: Горбачик (52).

“Торпедо-БелАЗ”: Бушма, Щербо, Гайдучик, Левицький, Букорац, Хачатурян, Премудров, Соловей, Мишенко, Клімович, Горбачик. Заміни: Лукашевич, Аффі, Котляров, По, Абдала, Ніколаєвіч, Краснов.
“Прикарпаття”: Новак, Данищук, Ковальчук, Бочкур, Яневич, Борисевич, Кузьмин, Веприк, Квасний, Худобяк, Дитко. Заміни: Піцан, Оринчак, Бойко, Лаврук, Боришкевич, Януш, Геник.

14 березня “Прикарпаття” проведе ще один контрольний матч у Туреччині. Суперником івано-франківців стане команда “Фреденсборг”, яка виступає у Третій лізі чемпіонату Данії. Після чого підопічні Володимира Ковалюка 15 березня повертаються додому, де і продовжить підготовку до виїзного матчу 19-го туру Першої ліги проти “Колоса” з Ковалівки.

Офіційний сайт ФК “Прикарпаття”

 11 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні