Олімпік – Олександрія 1:1. Післяматчева прес-конференція В’ячеслава Шевчука

Olex-OlimpГоловний тренер “Олімпіка” В’ячеслав Шевчук прокоментував підсумок зустрічі з “Олександрією”.

– Я задоволений якістю гри своєї команди, хлопці провели матч на хорошому рівні. Я незадоволений результатом, так як ми сьогодні володіли ініціативою, ми сьогодні пресингували, не давали “Олександрії” робити свої закиди. Ми знали до гри, що “Олександрія” завжди грає тільки в довгий пас, у них є два конструктивних гравця – Ковалець і Запорожан. Ну сьогодні ми намагалися їх закривати, щоб вони не використовували їх в атаці. Тому ми були повністю готові до гри, і я хочу сказати, що був стовідсотковий пенальті, я переглянув. Не було і другої жовтої картки.

Після матчу мені дзвонив Даріо Срна. Він зі своїми партнерами по “Кальярі” дивився наш матч і дуже здивувався, що суддя не призначив чистий 11-метровий на Матарі при рахунку 1:1.

Ще хотів сказати з приводу поля. Зі свого ігрового досвіду скажу, що поле було спеціально зроблено “м’яким”, щоб було добре для габаритних футболістів. Щоб закидати м’яч і нав’язувати боротьбу. Для нас це було складне поле, ми могли комбінувати, контролювати м’яч. Але незважаючи ні на що, ми гнули свою лінію, створили велику кількість моментів, тому я задоволений діями своїх підопічних, але повторюся, що не задоволений результатом.

– Сьогодні не зміг зіграти Дмитро Гришко та у вас в обороні з’явилася пара молодих захисників – Снурніцин і Цимбалюк. Як оціните їхню гру?

– Вони молоді хлопці. Ви знаєте, що Цимбалюк був опорним півзахисником, я перекваліфікував його в центрального захисника. І, в принципі, він непогано зіграв. Припускається помилок, але сподіваюся – буде прогресувати далі. Плюс Снурніцин, молодий гравець – 19 років, гравець юнацької збірної України також повинен прогресувати.

– Чи допомагає ваш темперамент вашим підопічним?

– Знаєте, я хочу сказати, велике спасибі уболівальникам. Під час перебування, коли я був гравцем “Шахтаря” і грав тут, я дуже любив грати в Олександрії. І хочу сказати велике спасибі президентові вашого клубу, він молодець, що вкладає гроші в футбол, робить все для вболівальників в провінційному місті. Хотілося б більше бачити уболівальників тут. “Олександрія” – бойовита команда, завжди тут складно було грати. Але ми сьогодні були кращими. Після гри близько 20-ти чоловік підійшли і подякували мені і моїм хлопцям за хорошу гру.

UA-футбол

 14 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні