Вихованець олександрійського футболу став гравцем ФК «Кремінь»

LoktionovВихованець олександрійського футболу, екс-гравець “Олександрії”, кропивницької “Зірки” та “Інгульця”, Роман Локтіонов перебуває у розташуванні лідера групи “Б”  другої ліги «Кремінь» (Кременчук). 

“Кремінь” заявив Романа Локтіонова на другу частину чемпіонату України. Роман є у заявці команди “Кремінь” на сайті ФФУ.

Нагадаємо, що раніше портал “Спортивна Кіровоградщина” повідомляв про перехід до “Кременя” вихованця знам’янського футболу Олександра Сафонова.

Нагадаємо, що наприкінці грудня минулого року Роман Локтіонов залишили команду другої ліги «Черкащина-Академія» (Білозірська ОТГ, Черкаська область).

Роман Локтіонов народився 18 жовтня 1986 року в Олександрії. У ДЮФЛ виступав за місцеві команди «Кристал-Аметист» і МФК «Олександрію». Ще з 15-річного віку грав за МФК «Олександрію», спочатку у молодіжних командах, а з 2004 року і за основну, що виступала в Другій лізі. Влітку 2006 року команда знялась зі змагань і Локтіонов на правах вільного агента покинув клуб.

З 2006 по 2008 роки виступав за друголіговий кременчуцький «Кремінь». У команді був одним з найкращих бомбардирів, забивши у 52 матчах чемпіонату 21 гол. У липні 2008 року перейшов до полтавської «Ворскли». У Прем’єр-лізі дебютував 18 липня 2008 року в матчі з «Харковом» (0:0), вийшовши на поле на 88 хвилині замість Дениса Главини. Зігравши за сезон у 8 матчах чемпіонату і 3 матчах Кубку України, Роман з «Ворсклою» вперше в історії виграли Кубок України, обігравши в фіналі донецький «Шахтар». Роман Локтіонов вийшов в кінцівці матчу замість Дмитра Єсіна і допоміг клубу втримати переможний рахунок 1:0. Локтіонов влітку 2009 року був відданий на сезон в оренду в першолігову ПФК «Олександрію», за яку зіграв 20 матчів у Чемпіоні і забив 2 голи. Влітку 2010 року перейшов до першолігової алчевської «Сталі», де став стабільним гравцем основної команди і у першому ж сезоні допоміг клубу стати бронзовим призером Першої ліги, а у сезоні 2012/13, забивши 10 голів, посприяв тому, що «Сталь» зайняла друге місце і отримала право підвищитись у класі. Проте влітку 2013 року алчевський клуб відмовився від участі у Прем’єр-лізі через скрутне фінансове становище, а Локтіонов перейшов до іншого представника Першої ліги — «Олександрії».

В січні 2015 року перейшов до клубу «Зірка». В офіційних матчах у складі кропивничан він дебютував 28 березня 2015 року в домашньому поєдинку проти охтирського «Нафтовика-Укрнафта». У 2016 році разом з «Зіркою» Роман став чемпіоном Першої ліги. Загалом же у футболці команди з обласного центру провів 50 ігор, з яких 4 у складі «Зірки» U-21, забив 9 голів. У січні цього року залишив «Зірку» і перейшов до білоруського «Неману», у якому провів півроку.

У серпні 2017 року поповнив склад «Інгульця». З того часу Роман у складі першої команди петрівчан провів 10 офіційних матчів, у яких забив два м’ячі. На початку 2018 року поповнив склад команди «Черкащина-Академія». За рік провів 28 офіційних матчів, у яких забив 10 м’ячів.

 51 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні