Визначився чемпіон Знам’янки

gandball25-26 квітня у спортивному залі Знам’янського КДЮСШ пройшов Відкритий чемпіонат області з гандболу у двох вікових групах (в кожній з них було по чотири команди). Чемпіоном області серед юнаків 2003 року народження стала команда з Кіровограда. Друге місце посіла команда з Южного (Одеська область), третє – команда з Ульянівки і четверте – команда зі Знам’янки. У віковій групі юнаків 2004 року народження сильнішими були знам’янчани. Команди з Петрового, Кіровограда і Ульянівки були відповідно другою, третьою та четвертою.
26 квітня, у другій половині дня, відбувся чемпіонат міста Знам’янки з гандболу. Участь взяли три команди. Команда «Локомотивне депо» стала чемпіоном міста та здолала команду КДЮСШ (27:17) та ГК «Локомотив» (16:13). Срібні нагороди здобули гандболісти КДЮСШ, які були сильнішими за ГК «Локомотив» (16:13).
Змагання відбулися за сприяння Міської федерації гандболу (президент Володимир Дзиґа) та завдяки підтримці профспілкового комітету Знам’янського локомотивного депо (голова Володимир Хохлов).

Віктор Слюсаренко, сайт газети «Наша Знам’янщина».

 50 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні