СК «Дніпро-1» вирушив на другий турецькій збір

SC-dniproСьогодні ввечорі делегація спортивного клубу «Дніпро-1» розпочала шлях до турецького містечка Сіде (маршрут: Дніпро-Харків-Стамбул-Анталія), де і проведе наступні два тижні. Як і на першому зборі, команда буде мешкати в готелі SIDE STAR RESORT, а тренуватися на футбольному комплексі Side Star sport center, що належить готелю і розташований від нього за 2 кілометри.

У порівнянні з першим збором, склад команди трохи змінився, але усе це стосується молодих виконавців – замість Валентина Рубчинського Арсенія Батагова і Єгора Ярмолюка (перших двох викликали до збірної України U-17) до Туреччини вирушили інші вихованці дніпровської Академії – Максим Соловйов, Данило Волинець та Кирило Ховайко. І якщо останній вже не раз перебував у таборі основного складу, то для Максима і Данила вояж в першу команду СК «Дніпро-1» буде дебютним.

Воротарі: Андрій Кліщук, Валерій Юрчук, Віктор Бабічин.

Захисники: Сергій Логінов, Максим Лопирьонок, Зураб Очігава, Олександр Сафронов, Владислав Шаповал, Володимир Польовий, Юрій Бровченко, Сергій Чеботаєв, Юрій Романюк.

Півзахисники: Ігор Загальський, Олександр Назаренко, Олександр Сніжко, Олександр Бєляєв, Ігор Когут, Сергій Панасенко, Сергій Кравченко, Іван Литвиненко, Максим Соловйов, Данило Волинець.

Нападники: Орест Кузик, Станіслав Куліш, Каміль Хучбаров, Олексій Чичиков, Вадим Яворський, Кирило Ховайко.

Прес-служба СК «Дніпро-1»

 15 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні