“Рух” програв команді з Данії

RuhУ другому контрольному поєдинку на турецьких зборах жовто-чорні в експериментальному складі несподівано поступилися данському «Роскільде»  0:3. Хоча розгромна поразка є не зовсім логічною, для наставників «Руху» цей матч став доволі інформативним.

Стартовий склад винниківської команди відверто здивував, в основі ми побачили одного з тренерів і сьогоднішнього ювіляра Віталія Романюка, а поруч із ним грали потенційні новачки та гравці, котрі минулого матчу вийшли на заміну. Можливо, саме фактор незіграності і вплинув на перший тайм. Вже у його дебюті жовто-чорні в опорній зоні проспали Міккела Туггесена, який миттєво скористався такою необачністю «рухівців», – після того, як захисники вибили м’яч, той не дозволив круглому опуститися на землю і сильно злету пробив. Олександр Ільющенков за стіною з купи гравців не встиг зреагувати на цей потужний удар – 1:0.

Відповідь жовто-чорних – це удар у виконанні Копини – вище воріт. А далі відбувся цирковий номер від латвійського арбітра, він на рівному місці вгледів фол у штрафному майданчику «Руху» і без вагань вказав на 11-метрову позначку. Еміль Нільсен із пенальті подвоїв перевагу данців.

Такий розвиток подій не влаштовував жовто-чорних, і вони прагнули відігратися, однак розкрити насичену оборону «Роскільде» ніяк не вдавалося. На 28-ій хвилині зустрічі не витримали нерви у досвідченого Віталія Романюка, який пішов у жорсткий підкат, за що отримав від арбітра червону картку. Оскільки сторони домовилися про вилучення з правом заміни, то на місце Романюка вийшов Леандро. Підопічні Леоніда Кучука перехопили ініціативу і пішли у наступ, утім, захопившись атакою, жовто-чорні проґавили контрвипад данців, Брус втік від усіх захисників «Руху», вийшов на побачення з Ільющенковим та встановив остаточний рахунок у зустрічі.

На 60-й хвилині другого тайму Леонід Кучук випустив оновлений склад, але змінити результат на табло свіжим гравцям не вдалося. Хоча кілька нагод для взяття воріт данців жовто-чорні мали. Однак Заставний, Леандро та Брікнер із зручних позицій у рамку воріт не влучили.

У підсумку, 0:3 – неприємна поразка «Руху», з якої, безсумнівно, тренерський штаб і гравці зроблять висновки.

Спаринг. «Роскільде» – «Рух» – 3:0 (3:0)

Голи: Туггесен, 2; Нільсен, 13, з пен.; Брус, 38

«Рух»: Ільющенков, Лобай, Никитюк, Романюк (Леандро, 28), Сідней, потенційний новачок, Б.Баранець (Чепелюк, 40), потенційний новачок, Копина, Грисьо, Петров

2-ий тайм з 60 хв.: Мисак, Дуць, Марушка, Леандро, Заставний, Каленчук, Буй, Габріель, Брікнер, Русин, Климчук

Головний тренер: Леонід Кучук

 8 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні