Кадрові зміни у складі БК «Золотой Век»

zolotoy_vekБаскетбольний клуб «Золотой Век» розпрощався із рядом виконавців і на найближчі матчі Вищої ліги довірить місце у старті гравцям із молодіжної команди. Готуватиме головну команду «золотих» до наступних ігор тренер молодіжки Андрій Бабенко.

Кропивницький баскетбольний клуб «Золотой Век» дякує за співпрацю Андрію Шаламову, Станіславу і Олексію Масальським, Юрію Крамару, Іллі Кабацюрі та Кирилу Панфілову, а також повідомляє про те, що з цими виконавцями достроково розірвано контракти. Після двох поразок у Сумах і припинення боротьби за вихід у плей-оф чемпіонату, керівництво клубу вирішило дати шанс на решту матчів чемпіонату вихованцям клубної академії.

Зокрема, у найближчих іграх Вищої ліги гравців, які покинули розташування команди, замінять місцеві виконавці Іван Рибченко, Ярослав Поярков, Руслан Фортуна і Євген Саламаха. До кінця сезону тренуватиме головну команду наставник «Золотого Века-2» Андрій Бабенко.

Зазначимо, в основному складі «Золотого Века» продовжать свої виступи капітан Богдан Сосой, Олександр Дробязко, Дмитро Баранов, Микита Мизь та Олександр Петров. Крім того, основний склад «золотих» підсилить добре відомий кропивницьким вболівальникам досвідчений гравець Антон Мельнік. У подальшому задля активного розвитку кіровоградського баскетболу баскетбольний клуб «Золотой Век» робитиме ставку на місцевих виконавців, які за два роки виступів у ВЮБЛ та Першій лізі досягнули значного прогресу.

Прес-служба  БК «Золотой Век»

 11 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні