У Гайвороні відбувся турнір пам’яті Геннадія Пантелейчука

image037У спортивній залі ДЮСШ “Локомотив”, уже в десяте поспіль, було проведено міжобласний футзальний турнір пам’яті Геннадія Пантелейчука, який у восьмидесятих роках минулого століття був капітаном команди “Локомотив”(Гайворон), що неодноразово перемагала в першостях Південно-Західної залізниці.

У цьогорічному ювілейному турнірі взяли участь команди ветеранів: “Прибужець”(смт Саврань), “Колос”(с. Джулинка Бершадського району) і господарі змагань – гайворонський “Локомотив”.

Під час урочистого відкриття змагань його учасників привітали начальник відділу молоді та спорту РДА Георгій Ільченко, голова ради районної організації ветеранів України Микола Рябокучма і син Геннадія Пантелейчука Вадим.

image035Турнір, як завжди, пройшов у безкомпромісній, захоплюючій боротьбі. Футболісти – ветерани, не зважаючи на вік, показували високу техніку володіння м’ячем, волю до перемоги, тактично грамотно атакували і захищались,  влучно били по воротам. Кульмінацією змагань була фінальна зустріч між “Локомотивом” і “Колосом”.

Команди грали у відкритий футзал, про що засвідчила велика кількість забитих і пропущених м’ячів. У підсумку, з рахунком 13:12 перемогли гайворонські спортсмени. Вони були нагороджені Кубком, а всі команди – призери Грамотами професійної футбольної ліги України та Грамотами відділу молоді та спорту райдержадміністрації. Відзнаки також отримали кращий гравець турніру, кращий воротар, автор найкрасивішого голу та футзаліст, який забив найбільшу кількість м’ячів у ворота суперників. Нагороди вручали Вадим Пантелейчук і Георгій Ільченко. Вони, а також головний суддя змагань Василь Ільченко разом з ветеранами гайворонського “Локомотиву” сфотографувалися на згадку.

image039

Офіційний сайт Гаворонської РДА

 39 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні