У Долинській відбувся чемпіонат з панкратіону (+фото)

pan-dol16 лютого у місті Долинська відбувся відкритий чемпіонат Долинського району з панкратіону.

Змагання пройшли у спортивному залі КЗ “Долинська ЗШ І-ІІІ ступенів №4 Долинської районної ради” серед дітей, молодших юнаків, юнаків та юніорів 2008-2009, 2006-2007, 2004-2005, 2002-2003 р.н.

Змагання пройшли за підтримки голови Долинської РДА Сергія Омельченка.

Цього разу у ньому взяли участь 300 спортсменів з різних міст України, а саме: представники з м.Долинська, Кропивницького, Олександрії, Миколаєва, Черкасів, Дніпро та смт. Новгородка. Спортсмени змагалися за першість в 2-х розділах ноу-гі (боротьба без кімоно) та фул (повний контакт).

За результатами змагань перше загальнокомандне місце здобули спортсмени Долинської – ДСПК «Боєць» та клуб «Легіон». Найкращі спортсмени були відзначені нагородними кубками за кращу техніку. Кубок голови Долинської районної державної адміністрації Сергія Омельченка також здобули господарі змагань, повідомляє офіційний сайт Долинської РДА.

“Підводячи підсумок Долинського чемпіонату з панкратіону і грепплінгу хочу привітати призерів командного заліку — 1 місце зайняла команда господарів Долинська федерація панкратіону, 2 місце посїла команда Кропивницького і 3 місце зайняли спортсмени Новгородківськоі детячо-юнацької школи «Колос». Всього на змаганнях розіграно 65 комплектів нагород.  Нагороду «КРАЩИЙ СПОРТСМЕН 2018 » отримали вихованці Долинськоі школи панкратіону та грепплінгу Єлизавета Чехранрва та Дмитро Майстренко. Щиро дякую за допомогу в організації та проведені спортивного свята президенту Долинськоі федерації панкратіону Максиму Собку , голові РДА Сергію Омельченку, начальнику відділу освіти Оксані Гадіровій, батьківському комітету, небайдужим до дитячого спорту бізнесменам- меценатам і керівникам спортивних клубів «Леніон» Олександру Коренкову та «Боєць» Андрію Токарю, – зазначив на своїй сторінці у Facebook Олег Вєтров.

52750040

52053783

52389968

 57 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні