На чемпіонаті України з легкої атлетики Кіровоградщина посіла 22 місце

LA-ukr-sumu-2019-027-9 лютого у Сумах в легкоатлетичному манежі СумДУ відбувався чемпіонат України-2019 з легкої атлетики у приміщенні.

На чемпіонат України було заявлено 471 спортсмен – 11 з Туреччини, один з Ізраїлю та 459 українців. У чемпіонаті мало брати участь 294 чоловіка та 177 жінок. У чоловіків найбільше представництво було б у бігу на 200 метрів (71 спортсмен), у жінок – у бігу на 400 метрів (31 жінка).

Про перебіг чемпіонату України оперативно повідомляв портал “Спортивна Кіровоградщина”. Нині ж підсумуємо виступи легкоатлетів з Кіровоградщини на даних змаганнях.

На ці змагання були заявлені вісім легкоатлетів з Кіровоградської області, але участь взяли лише чотири. Найкращий результат продемонстрував Дмитро Яковенко у стрибках у висоту. Він вийшов до фіналу, подолавши у кваліфікації планку висотою 2,15 метри. А от у фіналі навіть ця висота йому не підкорилася і як наслідок він був Yakovenkoостаннім у вісімці кращих. Цей результат до скарбнички збірної Кіровоградської області у командному заліку дав 45 очок. Дар’я Константінова у бігу на 60 метрів впевнено подолала кваліфікацію, а от до фіналу вийти не зуміла. Вона зупинилася у півфіналі, посівши 9-е місце. Цей результат дозволив набрати 20 очок. Інші два спортсмени з Кіровоградщини очок не набрали. Дмитро Корінний у потрійному стрибку показав результат 13,40 метри і посів 13-е місце. Антон Мокряк у стрибках у висоту зупинився на планці 2,00 метри і посів 14-е місце.

У загальному командному заліку  чемпіонату України серед дорослих Кіровоградська область з 65 набраними очками посіла аж 22-е місце серед 25 команд. У командному заліку серед молоді Кіровоградська область посіла 18-е місце серед 22 команд.

Ось такі невтішні підсумкові результати. Віримо, що на наступних змаганнях спортсмени з Кіровоградщини виступлять краще.

Результати виступів легкоатлетів з Кіровоградщини:

kir-rez-a

Командний залік чемпіонату України серед дорослих:

atl-reit-d

Командний залік чемпіонату України серед молоді:

atl-reit-m

 14 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні