У Кропивницькому БК «Золотой Век» здолав баскетболістів з Кременчука

zolotoy_vekБК «Золотой Век» (Кропивницький) у черговому турі чемпіонату України серед команд вищої ліги з баскетболу вдома зустрічався з командою БК «Кремінь-КДЮСШ-2».

Перші три хвилини матчу не радували глядачів спортивного залу у Кропивницькому – гості змогли провести кілька різноманітних атак і набрати 9 очок. На це зміг відповісти граючий тренер кропивничан Богдан Сосой двома трьохочковими кидками. Потім команди обмінялися ще по одному кидку з -за «дуги» – 9:12. У складі гостей Олексій Чигринов вміло виконував трьохочкові кидки.

При рахунку 11:19 на користь гостей господарям вдалося відіграти чотири очка в одній атаці – Олексій Масалький закинув два з фолом, який не реалізував, але другим темпом завершив атаку Олександр Дробязко. У наступній атаці Олександр Дробязко закинув два з фолом, а після влучного штрафного кидка рахунок став 18:19. А на початку останньої хвилини чверті Ілля Кабацюра влучним трьохочковим кидком зрівняв рахунок 21:21. З цим рахунком завершилася перша чверть зустрічі.

На початку другої чверті Кирило Панфілов вперше вивів вперед кропивницьку команду. На влучний трьохочковий кидок Чигринова відповів своїм Олексій Масальський. Далі гості зуміли вийти вперед і на перерву піти з чотирьоохочковою перевагою – 36:40.

У третій чверті матчу кропивницька команда змогла переломити хід зустрічі. «Золотой Век» виконав ривок 13:0. Господарі змогли надійно зіграти в обороні і виконати кілька ключових перехоплень та стрімких контратак. У ті хвилини відзначався результативними діями Микита Мизь. І у середині третьої чверті матчу господарі вели у рахунку 55:45. Далі господарі змогли збільшити рахунок до плюс 12 очок. Гості все знайшли сили відіграти сім очок відставання. До 10 очок переваги господарі довели завдяки влучним кидкам Олександра Петрова і Олександра Дробязка.

У четвертій чверті матчу господарі змогли збільшити рахунок. Це робилося поступово. Майже за три хвилини до завершення чверті Богдан Сосой трьохочковим кидком збільшив перевагу своєї команди до 20 очок. Хороша гра кропивницької команди після перерви дозволила сьогодні перемогти суперника. Матч завершився з рахунком 90:68 на користь БК «Золотой Век».

Найрезультативнішим гравцем матчу став баскетболіст БК «Золотой Век» Олександр Дробязко, який набрав 28 очок. Ще три баскетболістів у складі господарів набрали 10 та більше очок . Варто відзначити граючого тренера кропивничан Богдана Сосоя, який провів 23 хвилини ігрового часу, за які набрав 15 очок, 5 підбирань та сім результативних передач. Найрезультативнішим гравцем у складі БК «Кремінь-КДЮСШ-2» був Олександр Рихлюк – 20 набраних очок. Олексій Чигринов набрав 19 очок.

Завтра, 10 лютого, між командами БК «Золотой Век» (Кропивницький) та БК «Кремінь-КДЮСШ-2» відбудеться другий матч. Початок о 14:00.

БК «Золотой Век» (Кропивницький) – БК «Кремінь-КДЮСШ-2» (Кременчук) – 90:68 (21:21, 15:19, 30:16, 24:12)
БК «Золотой Век»: Дробязко (28 очок+ 14 підбирань + 3 результативні передачі), Кабацюра (11+1+1), Масальський С. (0+2+5), Масальський О. (7+1+3), Баранов (9+8+2), Петров (8+9+1), Сосой (15+5+7), Мизь (10+3+0), Панфілов (2+1+1).

Портал «Спортивна Кіровоградщина»

 18 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні