Сергій Логінов: зіграли в футбол проти регбійної команди

SC-dniproЗахисник СК «Дніпро-1» Сергій Логінов поділився власними враженнями про контрольний матч поти австрійського «Ріда».

– Сергію, наскільки сильно відрізняється румунський футбол від австрійського, якщо порівнювати перші два спаринги команди в Туреччині?

– Сьогоднішній суперник, мабуть, тільки і вмів, що поштовхатися. Взагалі, це не мені оцінювати стиль гри суперників, у нас є власні завдання, ми готуємося до чемпіонату і повинні покращувати свою гру. Хоча, дійсно, нам цікаво зіграти у спарингах з представниками різних країн. Все це цікаво подивитися, хто у який футбол грає. Ось сьогодні побачили команду з регбі, і в цьому також був свій інтерес, зіграти у футбол проти регбійної команди.

– У тебе слід під оком – це румунський стиль чи австрійський? (сміємося)

– Це ще румунський стиль (сміється). Але і ми також їм показали наш український футбол.

– Як взагалі проходять ці збори? Які відчуття?

– Відчуття від зборів позитивні. У нас всі тренування з м’ячем, усі різнопланові, тому все це цікаво. Що стосується аналітики, то у нас в тренерському штабі все це аналізується: дивимося ігри, вивчаємо власні помилки і тренери нам підказують, що ми робимо правильно, а що ні.

– Якщо повернутися до сьогоднішньої гри, то у тебе був чудовий момент відзначитись голом. Що тоді не вдалося?

– Не вдалося влучити у ворота. Кравченко класну передачу віддав, і я трохи тягнувся за м’ячем, адже якщо б рухався, то міг опинитися в офсайді, а так тягнувся, але не влучив у бік воріт.

– Сьогодні дні народження і у почесного президента клубу, і у кращого снайпера команди, і у клубного оператора. Як святкується на зборах?

– Користуючись нагодою, хочеться привітати усіх наших іменинників, побажати усім міцного здоров’я. Персонально Кулішу, щоб він залишився на першій сходинці у суперечці кращих снайперів ліги, Юрію Миколайовичу і його вчора народженій онуці здоров’я, і Сергія, оператора, вітаю з днем народження, ну а на зборах ми не святкуємо, а приїхали сюди працювати та тренувати.

Прес-служба СК «Дніпро-1»

До речі, на порталі «Спортивна Кіровоградщина» створено спеціальну сторінку «ПЛ. Зимовий антракт» www.sport-kr.com.ua/?page_id=30300, на якій систематизуються новини по підготовці команд до другої частини сезону – новини розміщуються у блозі порталу, а посилання розміщаються на сторінці. У новинах вашій увазі пропонуються останні переходи гравців, товариські матчі та інше.

Перейти на сторінку «ПЛ. Зимовий антракт» можна натиснувши на банер у правій колонці сайту (нижче «Блогів» і опитування).

 13 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні