«Інгулець» святкував перемогу над криворізьким «Гірником»

IngyletsСьогодні у Володимирівці (Петрівський район, Кіровоградська область) «Інгулець» провів товариський матч. Суперником був криворізький «Гірник».

У попередніх своїх товариських матчах команди зіграли по-різному. «Інгулець» 4 лютого з рахунком 3:1 переміг молодіжку «Олександрії». «Гірник» же на день пізніше поступився херсонському «Кристалу» (0:1).

Кілька небезпечних атак провели господарі по правому фланзі – подачі переривали захисники «гірників» у своєму штрафному майданчику. Гості відповіли підступним ударом у ближній кут воріт з 17 метрів – голкіпер «Інгульця» відбив м’яч перед собою, але його підстрахував центральний захисник Максим Ковальов і вибив «круглого» з карного майданчику.

У середині першого тайму матчу «Інгулець» мав відкривати рахунок. Після передачі Артема Щедрого з лівого флангу кращий бомбардир команди Олександр Акименко якимось дивом не влучив у створ воріт, перебуваючи перед воротами без опіки. А на 35-ій хвилині Артем Щедрий з 17 метрів пробив неподалік дальньої дев’ятки воріт «Гірника».

За три хвилини до завершення тайму пройшла трьохходівка господарів Піднебенной – Мішуренко – Акименко. Олександр прийняв м’яч у зоні ближньої стійки воріт, зумів обробити м’яч та повернутися на 90 градусів і пробити у ближній кут воріт – 1:0. Через дві хвилини після скидки Акименка Піднебенной пробив повз ворота суперника. Наприкінці тайму господарів забили вдруге, але взяття воріт було скасовано через положення поза грою у нападника «Інгульця». Перша половина зустрічі завершилася з рахунком 1:0 на користь петровської команди. Відзначимо, що «Інгулець» більше контролював м’яч, але зі створених моментів реалізував лише один.

На 55-ій хвилині гості у контр випаді мали можливість зрівняти рахунок, але їх нападник не влучив у створ воріт з 15 метрів. А на 61-ій хвилині гості зрівняли рахунок: Богдан Сокол пройшов до лівому фланзі виконав передачу в опорну зону – у ній прийняв м’яч гравець «Гірника» Андрій Шмат і потужно пробив у лівий нижній кут воріт господарів, чим застав зненацька голкіпера «Інгульця» – 1:1.

За 5 хвилин до завершення основного часу зустрічі господарі організували стрімку контратаку: вийшовши 4 на 2 гравець «Інгульця» з лівого флангу виконав передачу у карний майданчик і Артем Козлов в один дотик переправив м’яч у сітку воріт «Гірника» – 2:1. А через хвилину у складі криворізької команди був вилучений Андрій Григорик. А на 88-ій хвилині після передачі Дмитра Сули Ніка Січінава пробив поруч зі стійкою воріт суперника. У підсумку матч завершився з рахунком 2:1 на користь «Інгульця».

Наступний свій матч «Інгулець» проведе 10 лютого. У селі Володимирівка на їх клубній навчально-тренувальній базі відбудеться зустріч «Інгулець» (Петрове) – «Зірка» (Кропивницький). Початок о 14:00.

«Інгулець» (Петрове, Кіровоградська область) – «Гірник» (Кривий Ріг, Дніпропетровська область) – 2:1 (1:0) (Акименко, 42; Козлов, 85 – Шмат, 61)
«Інгулець»: 1-й тайм – Ситников, Ковальов, Синьогуб, Клименко, Балан, новачок, Козак, Піднебенной, Щедрий, Акименко, Мішуренко
2-й тайм: Герич (Шухман, 80), Гончаренко, Коваленко, новачок, Солдат, Січінава, новачок (Кобуладзе, 66), Сула, Елла Кен, Козлов, Передистий

Портал «Спортивна Кіровоградщина»

 10 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні