Уродженка Знам’янського району завоювала дві нагороди на чемпіонаті України

Onisimova4-5 лютого у Сумах в легкоатлетичному манежі СумДУ відбувався чемпіонат України-2019 з легкої атлетики у приміщенні серед юніорів.

Участь у цих змаганнях брала уродженка Знам’янського району Катерина Онісімова (народилася в селі Володимирівка, перший тренер Віталій Воровський).

Катерина Онісімова, яка на цих змаганнях представляла Дніпропетровську область, брала участь в бігу на 1500 та 3000 метрів. У біга на 1500 метрів Катерина Онісімова посіла друге місце. Відзначимо, що перше місце у цій дисципліні посіла Катерина Коваль з Донецької області, яка випередила Катерину Онісімова на дві секунди. Відзначимо, Коваль старша за Онісімову на 2 роки.

У бігу на 3000 метрів Катерина Онісімова теж посіла друге місце, поступившись Іванні Кух (Волинська область), яка стала переможницею змагань, лише 0,57 секунди. Відзначимо, що Іванна Кух старша за Катерину Онісімову майже на один рік.

То ж Катерина Онісімова завоювала дві срібні нагороди на юніорському чемпіонаті України з легкої атлетики, поступившись старшим суперницям.

Головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Знам’янської РДА Віктор Слюсаренко

 51 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні