Відбувся четвертий етап спартакіади ТОВ “УкрАгроКом”

4U37km1eThYKНа Олександрійщині проходить спартакіада ТОВ “УкрАгроКом”.

Про це повідомляють “Олександрійські новини”.

3 лютого відбувся 4-й вид Спартакіади присвяченої 19-й річниці з дня заснування ТОВ «УкрАгроКом», – інформує на своїй фейсбук сторінці головний суддя змагань Юрій Котов.

До Спартакіади було включене змагання по кульовій стрільбі з пневматичної гвинтівки. Змагання командні, склад команди 4 чоловіка та 1 жінка. Чоловіки змагались у двох вправах стрільба лежачі та стрільба стоячи, жінки виконували вправи стрільба лежачі та вправа стрільба з коліна – по п’ять пострілів на кожну вправу. Тож місця в загальнокомандному заліку Спартакіади розподілились :

І місце – «Олександрійський цукровий завод» – 384 очки.

ІІ місце – Центральний офіс ТОВ «УкрАгроКом» – 372 очки;

ІІІ місце – відділок №5 ТОВ «УкрАгроКом» с. Михайлівка – 357 очки;

ІV місце – Елеватор ТОВ «УкрАгроКом» – 350 очки;

V місце – ТОВ «Гермес – Трейдінг» – 262 очки.

В особистій першості серед чоловіків та жінок перемогу виборола представниця Олександрійського цукрового заводу Рапота Тетяна, яка з 10 влучних пострілів набрала 93 очки і посіла відповідно – 1 місце. Другим став представник Центрального офісу ТОВ «УкрАгроКом» Куруп Микола – 86 очки та Третє місце посів Дивляш Олександр працівник Елеватора ТОВ «УкрАгроКом» – 85 очок.

“Анонс 9 лютого 2019 року о 9 годині на КСК «Олімп» вперше в Спартакіаді ТОВ «УкрАгроКом», а також на Олександрійщині відбудуться змагання з «Флорбола». Вхід вільний”, – інформує Юрій Котов.

1212

 14 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні