“Олександрія” перемогла вірменський “Пюнік”

fc_olexandКонтрольний поєдинок ФК «Олександрія» – ФК «Пюнік» завершився з рахунком 2:0.

Дві поразки поспіль на самому старті турецьких зборів засмутили керманича олександрійців Володимира Шарана, і сьогодні він дав своїм футболістам установку грати на перемогу. Погода в анталійській Аланії сьогодні радувала, адже зазнала кардинальних змін – день видався напрочуд теплим і сонячним.

У першому таймі футболісти «Олександрії» володіли ігровою та територіальною перевагою. Але перший гострий момент вдалося створити саме вірменським футболістам. Дисциплінована гра олександрійської оборони та кіпера Юрія Паньківа не дозволила «Пюніку» розвинути успіх.

А ось після передачі з лівого флангу Віталій Пономар в притаманному йому стилі на 29 хвилині розмочив рахунок у матчі.

Після пропущеного голу «Пюнік» заграв активніше, але знову безпомилкові дії Юрія Паньківа не дозволили вірменам відігратися.

У дебюті другого тайму Артем Полярус небезпечно пробивав по воротах суперника, вірменські захисники заблокували удар, але Денис Дедечко був першим на добиванні, й відправив м’яч у ворота «Пюніка».

Весь другий тайм проходив під диктовку олександрійців. Прекрасну нагоду збільшити рахунок у матчі після передачі Максима Задераки мав Євген Банада, але вірменські захисники винесли м’яч з лінії воріт.

Надалі атаки олександрійців набули ще більш гострого характеру. Захисники «Пюніка» порушують правила в карному майданчику і арбітр матчу призначає пенальті. Новачок «Олександрії» Валерій Лучкевич не зміг реалізувати вирок арбітра, влучивши в перекладину. А ще за кілька хвилин Артем Сітало влучив у каркас воріт після розіграшу кутового.

Гравці «Олександрії» продовжували домінувати, натомість вірменські футболісти за весь другий тайм створили всього один небезпечний момент біля воріт жовто-чорних.

Завтра олександрійці у хорошому бойовому настрої проведуть заключний спаринг на першому навчально-тренувальному зборі у Туреччині. Гра з македонським «Вардаром» розпочнеться о 16 годині за українським часом.

ФК «Олександрія» – ФК «Пюнік» – 2:0 (1:0).

П’ятниця 1 лютого, 16.30. Два тайми по 40 хвилин.

Олександрія: Юрій Паньків (Дмитро Рудик, 68’), Владислав Бабогло (Андрій Цуріков, 73’), Кирило Ковалець (Дмитро Шастал, 53’), Віталій Пономар (Артем Сітало, 41’), Артем Полярус (Денис Устименко, 61’), Андрій Запорожан (Денис Дедечко, 41’), Валерій Лучкевич, Антон Шендрік, Дмитро Гречишкін (Максим Задерака, 41’), Євген Банада (Дмитро Семенов, 61’), Тимур Стецьков (Станіслав Микицей, 53’).

Головний тренер: Володимир Шаран.

Голи: Віталій Пономар (29’), Денис Дедечко (45’).

На 69 хвилині Валерій Лучкевич не реалізував пенальті (перекладина).

Офіційний сайт ФК “Олександрія”

 7 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні