“Волинь” перемогла дубль “Динамо”

Volun2З перших хвилин звітного поєдинку підопічні Андрія Тлумака потужно почали доводити свою перевагу над динамівською молоддю.

Ударний квартет Волошинович-Западня-Кожанов-Карпенко мав досить відчутну підтримку флангових захисників і центру півзахисту, і на 4-й хвилині це принесло свої плоди. Новачок нашого клубу Ростислав Волошинович прострілив з правого флангу, а Младен Бартулович увірвався у штрафний майданчик і ногою метрів з 10-ти переправив “кулястого” у сітку воріт столичних опонентів. Не минуло й десяти хвилин, як “процедура” повторилася знову, тільки гол став набагато яскравішим – Волошинович знову подав з правого флангу, а досвідчений хорват цього разу головою за неймовірною траекторією і без шансів для голкіпера відправив м’яч прямісінько у “дев’ятку” динамівських воріт – 0:2! А на 25-й хвилині Ростислав відзначився уже як бомбардир, з другої спроби підібравши відскок біля воротарського майданчика киян і точно пробивши у ціль – 0:3.

Взагалі перший тайм у виконанні нашої команди був дуже солідним. Добряче “тероризували” захист суперників і Ігор Карпенко, і Артур Западня, і Денис Кожанов, який у цьому матчі грав дещо незвичну роль під центральним нападником. Самовіддано зіграли і захисники “Волині”: Сергій Петько та Міха Горопевшек в останню мить рятували команду від пропущених голів, як і голкіпер Олександр Воробей, який підчищав в усіх інших епізодах.

Після перерви тренерський штаб на чолі з Андрієм Тлумаком переглядав потенційних новачків нашої команди, випустивши лише декількох футболістів зі звичного складу “Волині”. Не сказати, що “Хрестоносці” поступалися суперникам, однак акцент гри дещо змістився у бік наших воріт. У середині другого тайму динамівцям вдалося забити ударом з-за меж штрафного майданчика після швидкого розіграшу стандартного положення. Утім, більшого досягнути суперникам волиняни не дозволили, святкувавши перемогу в першому товариському матчі 2019-го року – 1:3.

Свій перший навчально-тренувальний збір “Волинь” завершить 9 лютого, коли зіграє ще одну товариську гру проти львівської аматорської команди “Демня”. А вже 11 лютого наші футболісти вирушать на перший закордонний збір до Туреччини.

Офіційний сайт ФК “Волинь”

 8 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні