Капітан «Інгульця»: у спортсмена не повинно бути періоду без спорту

LupashkoКапітан «Інгульця» Владислав Лупашко у спілкуванні з клубною прес-службою розповів про перший етап підготовки до другої частини сезону.

«Після відпустки скучили один за одним. Перші збори так і проходять, зокрема, у нашій команді, у дружній атмосфері. Чим займаємося? В основному тренуємося. Нам потрібно пройти цей етап. Тим більш наш тренерський штаб відійшов від старих моделей зимових зборів. Вже немає безмежних навантажень. Всі працюють. Всі розуміють, що це потрібно у першу чергу нам. Все для того, щоб добре виступити весною. Всі з розумінням відносимося до цього. Працюємо в хорошому настрої», – сказав Владислав.

«У відпустку так у відпустку. З неї повертаєшся з лишньою масою. Це все у минулому. По крайній мірі у мене це більше професіоналізму. Ти готуєшся до зборів як у чемпіонаті. Маєш по крайній мірі на певний рівень. На збори потрібно приїхати вже готовим. Таке практикувалося – приїжджаєш і тебе тренер починає з нуля приводити у форму. У спортсмена не повинно бути періоду без спорту. Якщо ти хочеш бути на рівні ти повинен завжди бути на рівні, який характеризує професійного спортсмена», – зазначив капітан «Інгульця».

 10 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні