Вихованець знам’янського футболу перебуває у розташуванні лідера другої ліги

safonovВихованець знам’янського футболу Олександр Сафонов перебуває у розташуванні лідера групи “Б”  другої ліги «Кремінь» (Кременчук). 

Сьогодні Олександр у складі “Кременя” взяв участь у матчі з СК “Дніпро-1” (0:1). До речі, головним тренером “Кременя” є Ігор Столовицький, який раніше тренував черкаську команду.

Нагадаємо, що наприкінці грудня минулого року Олександр Сафонов залишили команду другої ліги «Черкащина-Академія» (Білозірська ОТГ, Черкаська область).

Олександр Сафонов народився 17 грудня 1991 року. Перший тренер Сергій Віталійович Грінкевич. Грав за “Олександрія-Аметист” (Олександрія), ПФК “Олександрія-2″ Олександрія, “Буревісник” (Петрове), “АФ-П’ятихатська” (Володимирівка). Володар Кубка України серед аматорів 2014 року, срібний призер чемпіонату України серед аматорів 2014 року.

Із зими 2015 по серпень 2016 рік Олександр захищав кольори команди «Черкаський Дніпро» – зіграв 37 офіційних матчів, у яких забив три м’ячі. Далі був “Миколаїв”, у складі якого зіграв сім матчів. У січні 2017 року Олександр Сафонов прибув на перегляд до клубу вищої ліги Білорусі «Слуцьк» з однойменного міста, й у лютому цього ж року підписав із білоруським клубом контракт.

Український футболіст швидко завоював місце в основі клубу, зіграв 28 матчів у чемпіонаті Білорусі, проте по закінченні сезону розірвав контракт із клубом.

У грудні 2017 року Олександр Сафонов повернувся в Україну, та невдовзі уклав контракт із командою першої ліги «Волинь» з Луцька. Дебютував Сафонов у новій команді 24 березня 2018 року в матчі з «Нафтовиком-Укрнафта». За луцьку команду зіграв 11 офіційних матчів.

Влітку 2018 року приєднався до команди «Черкащина-Академія» – зіграв 13 офіційних матчів, забив один м’яч.

 10 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні