Володимир Шаран про кадрові потреби «Олександрії»

Sharan22В ефірі телеканалу «Футбол1» головний тренер олександрійської команди Володимир Шаран розповів про кадрові потреби.

«По одному захиснику ми визначаємося. Він українець, але виступає закордоном. Він попросив два дні для вирішення питання зі своїм теперішнім клубом», – зазначив Володимир Богданович.

«Також у нас на олівці є один центральний захисник та один гравець центральної зони», – додає наставник «Олександрії».

Відзначимо, що сьогодні, 30 січня футболісти «Олександрії» проведуть третій спаринг у рамках навчально-тренувального збору в Туреччині. Зустріч з болгарською командою професіонального футбольного клубу «Черно море» (Варна) розпочнеться о 16.30. Про новини зустрічі ми повідомлятимемо на офіційній сторінці футбольного клубу «Олександрія» у Фейсбуку.

Поєдинок проходитиме на футбольному полі курортного комплексу Goldcity, що в Аланії, де базується олександрійська команда.

Для моряків контрольний поєдинок з ФК «Олександрія» буде заключним у процесі зимової підготовки в Туреччині. 1 лютого футболісти «Черно море» повернуться до рідної Варни, де теж проведуть кілька спарингів. 29 січня моряки з рахунком 3:1 перемогли в контрольному поєдинку земляків з болгарського ФК «Монтана».

Олександрійці вже зустрічалися з командою «Черно море» під час літньої підготовки в Болгарії у 2018 році. Минулий спаринг завершився унічию – 1:1.

 12 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні