«Олександрія» провела другий спаринг у Туреччині

Tov-arka-olex-mСьогодні, 28 січня, ФК «Олександрія» на навчально-тренувальному зборі у Туреччині провів свій другий товариський матч. Суперником була польська «Арка».

Нагадаємо, що у першому контрольному матчі «Олександрія» з рахунком 0:2 поступилася болгарському «Ботеву».

Обидві команди активно розпочали матч. На 10-ій хвилині матчу дав збій лівий фланг оборони олександрійців, який індивідуальним проходом пройшов півзахисник «Арки», але до удару справа не дійшла – відмінно зіграв Антон Шендрик, у підкаті заблокувавши опонента. Але вже через три хвилини олександрійська команда отримала право на виконання кутового: після подачі Артем Сітало не зміг з близької відстані переправити «круглого» у сітку воріт суперника.

Як і на початку матчу, так і в середині тайму правий півзахисник «Арки» здійснив свій стрімкий прохід. Цього разу він не увійшов у штрафний майданчик українців, а перемістився в опорну зону і з 17 метрів пробив у дальній кут воріт «Олександрії» – голкіпер у падінні парирував удар поляка.

У наступній атаці олександрійці заробили перспективний штрафний удар. Голкіпер «Арки» парирував удар Кирила Ковальця у дальній нижній кут воріт в обвід стінки футболістів. На 32-ій хвилині ударом з 18 метрів воротам поляків загрожував Валерій Лучкевич, але м’яч пролетів вищі воріт. Через пару хвилин поляки організували контрвипад, який завершував знову лівий півзахисник Горан Цвіжанович – на щастя не влучно. У наступній атаці олександрійська команда отримала право на виконання кутового, після подачі якого по воротах суперника пробивав Артем Сітало, але не влучно. На перерву команди пішли без забитих м’ячів.

На 60-ій хвилині матчу «Арка» відкрила рахунок: відзначився Лука Зарандія. Він наважився на удар з 20 метрів і це стало несподіванкою для голкіпера «Олександрії» – м’яч пролетів вище голкіпера під перекладину воріт. Через 6 хвилин голкіпер олександрійців парирував удар поляка зі штрафного.

А на 80-ій хвилині матчу олександрійці мали зрівнювати рахунок, але не пощастило. З відповіддю поляки не забарилися – виручив голкіпер «Олександрії». Але вже після подачі з кутової позначки «Арка» подвоїла рахунок: відзначився Рафаель Семашко. Наприкінці матчу польська команда забила втретє, але арбітр матчу взяття воріт не зафіксував – порушення правил зі сторони поляк. У підсумку матч завершився з рахунком 2:0 на користь «Арки».

На 30 січня заплановано третій спаринг ФК «Олександрія» у Туреччині – суперником буде ПФК «Черно море» (Варна, Болгарія).

«Арка» (Польща) – ФК «Олександрія» – 2:0 (0:0) (Зарандія, 60; Семашко, 83)
“Олександрія”: Юрій Паньків (Дмитро Рудик, 65’), Валерій Лучкевич (Євген Банада, 45’), Денис Дедечко, Антон Шендрік (Владислав Бабогло, 45’), Станіслав Микицей, Андрій Запорожан (Дмитро Семенов, 65’), Дмитро Гречишкін, Євген Протасов (Максим Задерака, 45’), Артем Полярус (Денис Устименко, 65’), Кирило Ковалець, Артем Сітало (Віталій Пономар, 45’).
“Арка”: Павел Штейнбор, Дам’ян Збозень, Лука Маріч, Фредерік Хельструп, Адам Марчіняк, Адам Дея, Міхал Налєпа, Лука Зарандія, Міхал Янота, Максимільян Банажевський, Мацей Янковський.

Віктор Слюсаренко, портал «Спортивна Кіровоградщина»

 13 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні