Завтра «Олександрія» зіграє з польським клубом

Tov-arka-olex-mЗавтра, 28 січня, олександрійська команда проводить другий у 2019 році контрольний поєдинок на гостинній, але й несподівано метеорологічно суворій турецькій землі.

Нашим суперником, як ми й оголошували раніше, виступить польський клуб «Арка».

Поєдинок розпочнеться о 16.00 за українським часом і проходитиме на футбольному полі курортного комплексу Goldcity, що в Аланії, де й базуються олександрійці.

Заплановано онлайн-трансляцію спарингу, гру можна переглянути на клубному ютуб-каналі. Сподіваємося, що погода буде більш сприятливою, ніж у пам’ятну суботу 26 січня, і не перешкоджатиме сигналу.

Футбольний клуб «Арка» з портового міста Ґдиня було засновано у 1929 році. Фото команди вгорі – зі сторінки клубу у Фейсбуку.

Команда виступає в елітному дивізіоні Польщі – Екстряклясі, і на сьогодні посідає десяте місце у турнірній таблиці змагань сезону 2018/2019, маючи в активі 25 очок (на першому місці «Лехія Ґданськ», 42 очки). Двічі володар Суперкубка Польщі (2017, 2018).

Тренує футболістів «Арки» сорокашестирічний Збіґнев Смолка.

Кольори «Арки» у 2018 році захищав екс-олександрієць Андрій Богданов.

У Туреччині наші суперники провели вже два контрольних поєдинки. Гра з болгарською «Славією» 22 січня завершилася з нічийним сухим рахунком. 24 січня поляки перемогли команду болгарського «Черно море» – 1:0.

Нагадаємо, що вчора, 26 січня, «Олександрія» з рахунком 0:2 поступилася суперникам з болгарського ПФК «Ботєв» (Враца).

Офіційний сайт ФК «Олександрія»

 8 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні