Кропивницька “Зірка” поступилася ФК “Кремінь”

kremen_zirka10Перший зимовий спаринг підопічні Ігоря Столовицького зіграли із представником першої ліги – «Зіркою» із Кропивницького. Гості у першій лізі «зірок на хапають», перебувають серед аутсайдерів. Але молодий колектив – попри турнірні проблеми – мають цілком боєздатний.

Звісно, якісь серйозні висновки робити зарано. Перший матч, складні погодні умови, слизьке і важке поле, на 50% не зіграний склад. У першому таймі у господарів вийшли Олійник, Богданов,Серденюк, Вовкодав, Мурашов,Куць. Всі інші – футболісти, які перебувають у нашій команді – на перегляді.

Кременчужани більше володіли м’ячем. Більше комбінували і гостріше атакували. Гості ж відповідали не частими контратаками. Відкрили рахунок наші земляки в середині першого тайму. Одинадцятиметровий чітко реалізував Максим Богданов. І, таким чином, поклав початок забитим голам у цьому сезоні. А ще  – і вилученням… Друга «жовта» за симуляцію і – як наслідок – «червона».

Минули кілька хвилин і гості встановили «статус кво» зусиллями Нєрубенка. Щоправда, на перерву «Кремінь» таки пішов переможцем. На останній хвилині першого тайму підопічних Ігоря Столовицького точним ударом вивів вперед нападаючий Іван Куць – 2:1.

У другому таймі у складі господарів вийшли Котляров, Степанчук,Ченбай, Бичков, Піскун,Черній та новачки. Малюнок гри практично не змінився. Кременчужани контролювали перебіг подій на майданчику. Хоча «Зірка» мала кілька напівмоментів.

А нашим землякам на 56 хвилині вдалося забити і третій м’яч у ворота команди із Кропивницького. Головою точно пробив нападаючий і кращий бомбардир «Кременя» Костянтин Черній. 3:1. Результат до фінального свистка вже не змінився. Отже – вітаємо нашу команду з першою у цьому році перемогою!

kremen_zirka12

Наступний товариський двобій «Кремінь» зіграє на виїзді проти «Інгульця» із Петрового. Поєдинок запланований на понеділок – 28 січня.

Офіційний сайт ФК “Кремінь”

 20 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні