Володимир Мазяр офіційно очолив команду першої ліги

Girnuk-SportУ перший день 2019 року «гірники» завершили співпрацю з Сергієм Пучковим і оголосили ім’я нового наставника.

1 січня 2019 завершилося співробітництво ФК «Гірник-Спорт» з Сергієм Пучковим, який пропрацював в нашому клубі на протязі двох років. Керівництво «Гірника-Спорт» подякувало Сергія Пучкова за плідну співпрацю з клубом і побажало успіхів у його подальшій тренерській кар’єрі.

З 1 січня 2019 року головним тренером ФК «Гірник-Спорт» є 41-річний Володимир Мазяр, який у своїй тренерській кар’єрі має досвід роботи в таких клубах як «Сталь» (Дніпродзержинськ), «Верес» (Рівне), «Рух» (Винники). Останнім місцем роботи Володимира Мазяра був «Акжайик» (Казахстан).

За час тренерської діяльності Володимир Мазяр ставав срібним та бронзовим призером Першої ліги (2014/15 і 2016/17 сезони відповідно), а також двічі срібним призером другої ліги (2013/14 і 2015/16 сезони).

Що стосується ігрової кар’єри Володимира Мазяра, то він діяв на позиції нападника і є вихованцем львівського футболу. Після вдалих сезонів в нижчих лігах українського чемпіонату, Володимир Мазяр привернув увагу селекціонерів київського «Динамо», куди його запросили і він виступав переважно в другій і третій столичній команді, вигравши з «Динамо-2» турнір Першої ліги.

Далі в його кар’єрі були полтавська «Ворскла» і «Дніпро», з яким виграв бронзові медалі чемпіонату України. За підсумками 1999 року був включений в список 33-х кращих футболістів України.

 10 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні