Екс-гравець “Зірки” очолив грузинську команду

Homutov-DУкраїнець Денис Хомутов став головним тренером грузинського “Телаві”. Про це повідомлять офіційна сторінка клубу в facebook.

Хомутов раніше був асистентом Романа Санжара в “Олімпіку”, а в серпні 2017 року Хомутов став головним тренером “Гагри”, яку покинув 17 грудня 2018 року, не зумівши з командою через стикові матчі пробитися в еліту.

Відзначимо, що за підсумками чемпіонату 2018 року “Телаві” посів п’яте місце у другому за силою дивізіоні Грузії.

Хомутов Денис Олександрович (07.08.1979) практично всю свою кар’єру провів у рідному Донецьку. Вже в 1995-му році він підписав контракт з «Шахтарем», але виступав тільки за другу команду. Звідти перебрався до олександрійської «Поліграфтехніки». Саме тоді Денис провів перші ігри за «Зірку» (на правах оренди). Повернувся до «Шахтаря», і грав знову за другу команду дончан. А потім вдруге повернувся до кіровоградської команди. Щоправда, знову не надовго. Всього ж в «Зірці» виступав в сезонах 2001/02 та 2003/04. Всього провів 12 ігор (забив 1 гол). Після цього виступав за команди Вінниці, Алчевська та Сум. А закінчував свою професійну кар’єру в донецькому «Олімпіку». З 2013 року – в структурі «Олімпіка» вже працював, як тренер. Спочатку – ДЮСШ, а потім і професійних команд клубу.

В 2017 році очолив грузинський клуб «Гагра» з Тбілісі. Цього року колектив здійснив під його керівництвом потужний ривок. Команда першої ліги зуміла дійти до фіналу кубку Грузії, і за 15-ть хвилин до кінця гри перемагала «Торпедо» з Кутаїсі 2:0. Але пропустила два м’ячі, і в серії пенальті поступилася… В чемпіонаті другого за силою грузинського дивізіону команда зайняла третє місце і грала в матчах плей-офф за вихід до елітної ліги. Але, і тут за сумою двох матчі поступилася «Сіоні», повідомляє офіційний сайт ФК “Зірка”.

 11 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні