Юрій Паньків – кращий гравець ФК «Олександрія»-2018

Pankiv1Вболівальники олександрійської команди визначили кращого олександрійського футболіста у 2018 році – ним став голкіпер Юрій Паньків.

Голоси за свого улюбленого гравця наші вболівальники віддавали на офіційній сторінці ФК «Олександрія» у Фейсбуку. Голосування тривало з 13 по 27 грудня.

З перших днів голосування визначилися лідери перегонів – Юрій Паньків і Євген Банада.

Переміг у виборчих змаганнях Юрій Паньків, чиє ім’я в опитуванні зазначили 124 вболівальники.

З невеликим відставанням на другу сходинку почесного п’єдесталу стає Євген Банада, чиє ім’я вболівальники згадали 93 рази.

Третє місце посів Артем Полярус (24 голоси).

Юрій Паньків уперше завойовує звання кращого олександрійця року – вітаємо Юрія і бажаємо в подальшому не зупинятися на досягнутому!

Прикметно, що наші вболівальники неодноразово відзначали команду в цілому. Зокрема, Микола Овруцький виступив з розгорнутим коментарем:

– Голосую за Андрія Цурікова. Але тільки, щоб відповідати правилам голосування. Вважаю, що всі гравці індивідуально і весь колектив як єдине ціле був просто чудовий у цьому році. І цього разу, коли я дивлюся на унікальний, невід’ємний внесок кожного гравця в загальний успіх, для мене це як питання з серії кого ти любиш більше: тата чи маму/кого зі своїх дітей більше любиш тощо.

На мій погляд, в цьому році просто не існує відповіді на це опитування.

Хоча в інших обставинах мене дратують узагальнення, але, згадуючи цей рік, сучасні тенденції подібних рейтингів, я б дав звання в цьому році збірному образу (умовно)«Боєць Шарана».

 11 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні