Порталу «Спортивна Кіровоградщина» – 10 років!

sp-kir-10Сьогодні, 19 грудня 2018 року, портал «Спортивна Кіровоградщина» святкує ювілей – 10 років.

19 грудня 2008 року портал «Спортивна Кіровоградщина» розпочав свою роботу за адресою sport-kr.at.ua. У ті часи метою створення порталу було часткове подолати певного інформаційного «вакууму» у висвітленні спортивних подій Кіровоградщини в Інтернеті.

За ці 10 років функціонування порталу «Спортивна Кіровоградщина» (весь час робота на порталі ведеться на ентузіазмі і немає фінансового забезпечення від спонсорів, меценатів чи інших джерел) були різні часи і періоди – вдалі і невдалі. Останні чотири роки сайт перебуває на іншому хостингу і має інший движок, ніж були у порталу першого зразку. У цьому році, зокрема, досягнуто хорошої відвідуваності сайту – відвідуваність порталу коливається в межах 250-750 осіб в день (в залежності від кількості спортивних подій у той чи інший день). Місяць тому стартуло опитування «Оцініть роботу порталу «Спортивна Кіровоградщина» за 5-ти бальною системою. За результатами опитування 54% оцінки “5”, 27% – “4”. Загалом сума цих позитивних оцінок становить 81%. То ж зрозуміло, що  користь  портал «Спортивна Кіровоградщина» приносить. Робота порталу, який є хоббі і приносить позитивне задоволення й не більше, продовжиться. Портал «Спортивна Кіровоградщина» продовжує працювати на благо шанувальників спорту для висвітлення інформації з різних змагань.

Запрошую до співпраці зацікавлених осіб щодо збільшення новин на сайті. Надсилайте свої матеріали на електронну пошту sport-kr@i.ua .

Шановні вболівальники! Нагадаємо, що «Спортивна Кіровоградщина» є в чотирьох соціальних мережах (перейти на кожну з них Ви також можете натиснувши на відповідну іконку у верхній правій колонці порталу «Спортивна Кіровоградщина»):

http://www.facebook.com/sportkrcomua

https://twitter.com/sport_kr

https://www.instagram.com/sportkr/

https://t.me/sport_kr

Також є RSS-стрічка новин http://www.sport-kr.com.ua/?feed=news.yandex.ru .

Підписуйтесь на наші новини у цих соціальних мережах!

soc-merez

 31 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні