«Зірка» перемогла «Динамо-2»

fczirkaКіровоградська «Зірка» у матчі 20-го туру першої ліги на виїзді протистояла «Динамо-2».
У порівнянні з попереднім матчем тренерський штаб «Зірки» вніс одну кадрову зміну: замість Григорія Баранця, який залишився на лаві запасних, в «старті» вийшов Ігор Загальський. Початок матчу для гостей був краще не придумаєш: Олексій Чичиков скористався помилкою Чорноморця і відкрив рахунок. У подальшому гості тримали в напрузі суперника, але стовідсоткових моментів не мали. А ось господарі з часом перехопили ініціативу і наприкінці тайму мали шанс зрівняти рахунок, але Яремчук з кількох метрів не зумів переправити м’яч у ворота кіровоградців.
Після перерви гості не забарилися із другим м’ячем: відзначився Борис Баранець. Локтіонов та Яремчук обмінялися небезпечними моментами – в обох випадках м’яч пролетів вище воріт. Кияни зуміли один м’яч відіграти, реалізувавши пенальті (його було призначено за порушення правил проти Скидана). Матч завершився з рахунком 2:1 на користь кіровоградської команди.

«Динамо-2» – «Зірка» 1:2 (0:1) (Хобленко, 87 (пен) – Чичиков, 2; Б. Баранець, 50)
«Динамо-2»: Волинець, Болденков, Братков, Морозенко (Скидан, 70), Трубочкін, Савченко, Полярус (Маїк, 74), Хобленко, Гемега, Яремчук (Ісраїлов, 80), Чорноморець (Акубардія, 85).
«Зірка»: Поштаренко, Допілка, Мостовий, Лупашко, Бацула, Б. Баранець (Бочкур, 90+3), Кучеренко, Загальський (Г. Баранець, 81), Ковальов, Чичиков (Щедрий, 67), Локтіонов (Акименко, 74).
Попередження: Трубочкін, 64; Скидан, 89 – Загальський, 33; Кучеренко, 63; Г. Баранець, 88.

Віктор Слюсаренко, портал  «Спортивна Кіровоградщина».

 19 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.