Ломаченко – Педраса: прев’ю і прогноз на бій

Lomachenko21У Нью-Йорку чемпіон світу за версією WBА в легкій вазі українець Василь Ломаченко зробить свій перший крок до об’єднання всіх чемпіонських титулів у своїй ваговій категорії. Його суперником стане володар чемпіонського титулу WBO пуерторіканець Хосе Педраса.

Василь Ломаченко є беззаперечним фаворитом в цьому бою, і це не дивно, оскільки Педраса – дуже хороший боксер, але не видатний. А Ломаченко, як би це пафосно звучало – це велике явище в історії боксу. Педраса – швидкий, технічний і розумний боксер, але Ломаченко – це просто геній боксу. Для того, щоб хороший боксер міг подолати геніального або хоча б мав непогані шанси на це, йому потрібні якісь додаткові переваги – наприклад, велика перевага в габаритах або вбивчий удар. Але в Педраси нічого такого немає. Нічим йому брати Ломаченка.

Безумовно, Хосе Педраса вийде на ринг за перемогою. Безумовно, він спробує не попастися в матрицю рухів Василя Ломаченка, постарається ловити його на контратаках, як це іноді вдавалося Хорхе Лінаресу. Можливо, у нього навіть будуть деякі локальні успіхи, але… Занадто хороший, розумний і варіативний Ломаченко.

Цієї суботи ми побачимо черговий майстер-клас від Василя Ломаченка, ми побачимо деклассацію ще одного дуже хорошого боксера – чемпіона світу. Прогноз Boxingnews.com.ua – перемога Василя Ломаченка технічним нокаутом з 9 по 11 раунд.

 11 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні