Один із зборів “Прикарпаття” хоче провести у Туреччині

fcprikarpГоловний тренер “Прикарпаття” Володимир Ковалюк поділився планами відносно підготовки до весняної частини сезону.

– 14 січня команда вийде з відпустки. Одразу всіх відправимо на медогляд. Після цього ми запланували три навчально-тренувальних збори. Якщо ми їх проведемо плідно, то команда стане сильнішою, чим була.

– Можна про збори детальніше – вже визначились з місцями проведення?

– Плануємо три збори. Зараз іде їх обговорення та планування. Але попередньо розкажу. Перший збір у нас пройде Карпатах в місті Яремче з 21 січня по 2 лютого. Там хлопці трішки побігають в горах, закладуть фізичну підготовку.

Другий збір поки плануємо в Івано-Франківську. Хочемо провести турнір на нашій “Хет-трик Арені”, такий, як був в минулому році. Запросити сильних суперників. Але тут маємо багато але, серед яких головне – погода.

А вже перед самим стартом, в березні місяці хочемо відправитись на передігровий збір до Туреччини, щоб потренуватися на хороших полях і пограти хороші контрольні матчі. Для цього необхідні кошти. Шукаємо.

– Шукаєте підсилення, когось відпустите?

– Шукаємо підсилення постійно. Напевне 24 години на добу. Процес безперервний, адже в команді повинна бути ротація та конкуренція. В ідеалі – це по двоє виконавців на кожну позицію.

З деякими футболістами, які не прогресували і не заграли на тому рівні, на якому можуть, ми розпрощаємось. Їх імена я називати не буду. Так само і новачки – будуть, але це поки таємниця – ведемо переговори.

http://firtka.if.ua/

 6 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні