Василь Ломаченко – Хосе Педраса: коли і де дивитися бій

Lomachenko21У травні цього року Василь Ломаченко завоював свій перший пояс в легкій вазі – WBA Super. До кінця 2018-го український боксер може поповнити свою колекцію ще одним титулом: WBO, який зараз належить пуерторіканцю Хосе Педрасі.

Об’єднавчий бій Ломаченко – Педраса в легкій вазі пройде в Нью-Йорку в легендарному спортивному комплексі Madison Square Garden. В українському часовому поясі поєдинок відбудеться в ніч з 8 на 9 грудня. Очікуваний початок першого раунду не раніше 05:00 за київським часом.

В Україні Ломаченко – Педраса трансляція на ТБ дивіться на каналі “Інтер”. Коментатори – Володимир Кобельков та В’ячеслав Поночовний. Також прес-служба телеканалу повідомляє, що в рамках трансляції глядачі побачать документальний проект про Василя Ломаченка – “Перший”.

Дивитися онлайн Ломаченко – Педраса безкоштовно і легально можна на офіційному сайті телеканалу. У разі підвисань сайту каналу через наплив користувачів, ви можете скористатися легальними сервісами по перегляду ТБ по передоплаті: Divan.tv, Megogo.net, oll.tv та іншими. На смартфоні також можна подивитися бій Ломаченко – Педраса онлайн на сервісах мобільних операторів: Vodafone TV, Kyivstar Go Tv і Lifecell TV Plus.

 UA-Футбол

 7 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні