Відбулася нарада представників команд-учасниць чемпіонату та кубку області

ffko31 березня 2015 року відбулась нарада представників команд-учасниць чемпіонату та кубку Кіровоградської області з футболу серед аматорських команд сезону 2015 року.

Запропоновано проводити кубок Кіровоградської області з однієї гри так як і було раніше, але не розподіляти команди за класом (ІІ група, І група), командою-господарем буде команда яка згідно жеребу витягне непарний номер.
В найближчі терміни буде проведено жеребкування кубку.
Обов’язкову умову участі в кубку, команд які приймають участь в чемпіонаті області, на цей рік скасовано (участь в кубку за бажанням команд).
Попередня дата старту кубку Кіровоградської області 15 квітня 2015 рік.
Команди, що підтвердили участь: “Інгулець” (Петрове), “Буревісник” (Петрове, Знам’янський р-н), ФК “Головківка” (Олександрійський р-н), “Вентура плюс” (Новомиргород), “Олімпік” (Кіровоград), ФК “Новоукраїнка”, “Буревісник” (Богданівка, Знам’янський р-н), “Новгородка”.

Від представників команд доповнень, заперечень чи змін до регламенту минулорічного сезону не надходило, тому на Виконком КОФФ для затвердження буде надано минулорічний регламент змагань.
Змагання серед команд І групи, якщо не збільшиться кількість команд (на даний момент 6 команд) заплановано проводити в 4 кола.
Змагання ІІ групи, якщо не збільшиться кількість команд (на даний момент 10 команд) заплановано проводити в 2 кола. Якщо кількість команд збільшиться то команди ІІ групи будуть розподілені на дві підгрупи за територіальним принципом, після двох кіл відбудуться стикові матчі, або будуть сформовані групи у вигляді фінального турніру.
В змаганнях серед команд другої групи прийнято ввести замість одного головного арбітра, як було раніше, повноцінну бригаду арбітрів.
Оплату за арбітраж матчу І групи збільшено вцілому на 40 грн.
Оплату за арбітраж матчу ІІ групи збільшено в цілому на 120 грн.
Попередня дата старту чемпіонату Кіровоградської області серед команд І групи 25 квітня (можливо 18 квітня).
Попередня дата старту чемпіонату Кіровоградської області серед команд ІІ групи 26 квітня (можливо 19 квітня).
Команди І групи, що підтвердили участь: “Інгулець” (Петрове), “Буревісник” (Петрове, Знам’янський р-н), ФК “Головківка” (Олександрійський р-н), “Вентура плюс” (Новомиргород), “Олімпік” (Кіровоград), “Гідросила” (Кіровоград).

Команди ІІ групи, що підтвердили участь: ФК “Новоукраїнка”, “Буревісник” (Богданівка, Знам’янський р-н), “Новгородка”, “Тясмин” (Олександрівка), ФК “Долинська”, “Арсенал” (Новоархангельськ), “Вись” (Мала Виска), “Локомотив” (Знам’янка), “Старт” (Іванківці, Знам’янський р-н), АФ “Пятихатська” (Володимирівка, Петрівського р-н).

Офіційний сайт КОФФ

 25 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.