Історична перемога ФК “Олександрія” над київським “Динамо”

Olex-DKСьогодні у матчі 16-го туру Української Прем’єр-Ліги з футболу ФК “Олександрія” вдома приймала київське “Динамо”.

Відзначимо, що вперше у цьому сезоні в УПЛ в складі олександрійської команди вийшов молодий Владислав Бабогло, який замінив дискваліфікованого Антона Шендріка.

Вже на четвертій хвилині матчу передачу Євгена Банади з правого флангу шикарно замкнув в один дотик Андрій Цуріков – 1:0 на користь “Олександрії”. На далі господарі мали кілька шансів збільшити рахунок. Виконували пару потенційно небезпечних штрафних ударів -не щастило олександрійцям.

На 33-ій хвилині Вербіч, замкнувши подачу Кендзьори, зрівняв рахунок – 1:1. Після забитого м’ча київська команда перехопила ініціативу на футбольному полі. А на сороковій хвилині матчу Максим Задерака не поцілив у дальній нижній кут воріт. На перерву команди пішли за нічийного рахунку 1:1.

На 55-ій хвилині матчу голкіпер “Динамо” Бойко порушив правила проти Цурікова – жовта картка Денису Бойко і  пенальті. Ударом з точки Андрій Запорожан вивів вперед “Олександрію” – 2:1. В подальшому забитих голів не було. “Олександрія” святкувала перемогу з рахунком 2:1 і вийшла на друге місце, обійшовши в турнірній таблиці київське “Динамо”. Це перша перемога “Олександрії” над київським “Динамо” в чемпіонатах України.

ФК “Олександрія” – “Динамо” (Київ) – 2:1 (1:1) (Цуріков, 4; Запорожан, 55 (пен) – Вербіч, 33)

«Олександрія»: Паньків, Бабогло, Бондаренко, Ковалець (Довгий, 88), Цуріков, Запорожан (К), Сітало, Шастал (Пашаєв, 77), Гречишкін, Банада, Задерака (Протасов, 57)
«Динамо»: Бойко, Сидорчук (К), Вербич, Шепелєв, Шапаренко, Циганков, Миколенко, Сідклей (Русин, 64), Буяльський, Кадар, Кендзьора
Попередження: Задерака (31), Сітало (59), Ковалець (68), Запорожан (90+1) – Шапаренко (4), Шепелєв (21), Кендзьора (38), Сидорчук (54), Бойко (55), Кадар (69)

Портал “Спортивна Кіровоградщина”

 13 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні