ФК «Олександрія» – «Динамо»: все про матч

Olex-DKУ неділю, 25 листопада, в Олександрії відбудеться матч 16-го туру української Прем’єр-ліги «Олександрія» – «Динамо». Початок о 19:30.

Історична складова
«Динамо» та «Олександрія» зіграють між собою 19-й матч. Кияни перемогли в 14 зустрічах, тричі було фіксовано нічию і лише одного разу перемогли олександрійці. Різниця м’ячів – 48:8 на користь «Динамо».

Минулий матч між командами
У матчі 5-го туру кияни на НСК «Олімпійський» завдяки голу Циганкова мінімально перемогли підопічних Шарана (1:0).

З чим команди підходять до матчу
У минулому турі «Динамо» та «Олександрія» здобули впевнені перемоги: кияни розгромили «Маріуполь» (4:0), олександрійці перемогли «Арсенал Київ» (3:0).

Під час перерви на матчі збірних гравці «Динамо», які не були викликані до національних команд своїх країн, зіграли у спарингу з «Олімпіком». Кияни обіграли донеччан із рахунком 3:0. «Олександрія» заповнили паузу товариською зустріччю зі свом дублюючим складом (1:1).

Матч між підопічними Хацкевича та Шарана стане центральним у 16-му турі. Команди розташовуються на другому та третьому місці турнірної таблиці і розділяє їх всього два пункти.

Відзначимо, що «Шахтар» зіграв внічию зі «Львовом» й тепер у разі перемоги «Динамо» над «Олександрією», кияни скоротять відставання від гірників до 6-ти пунктів.

Котирування букмекерів
Фаворитом протистояння вважається київське «Динамо».
Контора «Pari-Match» приймає коефіцієнт на перемогу «біло-синіх» – 1,50.
Успіх «Олександрії» оцінюється котируванням 7,72. Нічия – 3,90.
Найбільш імовірним підсумком зустрічі букмекери вважають рахунок 0:1 на користь киян – коефіцієнт 5,10.

Головний арбітр зустрічі: Ігор Пасхал (Херсон)

Трансляція матчу відбудеться на телеканалі «Футбол 1».

Також переглянути матч можна на нашому сайті у розділі ОНЛАЙН, окрім цього на 1927.kiev.ua відбудеться текстова трансляція.

Травми та дискваліфікації
До матчу в Олександрії обидві команди підходять з дискваліфікованими футболістами: у господарів це захисник Антон Шендрик, а у «Динамо» –Микола Морозюк. Обидва назбирали по чотири жовті картки.
Що стосується лазарету команд, то «Олександрії» точно не допоможе Артем Полярус, який переніс операцію та вибув до кінця року. Володимир Шаран навряд чи зможе розраховувати на Віталія Пономаря. 28-річний нападник продовжує тренуватись за індивідуальною програмою. В загальну групу повернулися Андрій Цуріков та Євген Банада, які оговталися після своїх пошкоджень і готуються до недільного матчу.
У «Динамо» ж вибув зі складу Микита Бурда, у нього розтягнення литкового м’язу, через яке захисник займається за індивідуальною програмою. А Артем Бєсєдін уже повернувся у стрій.

Орієнтовний склад «Динамо»: Бойко, Кендзьора, Шабанов, Кадар, Миколенко, Че Че, Буяльський, Циганков, Шапаренко, Вербич, Бєсєдін

1927.kiev.ua

 24 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні