“Прикарпаття” програло у Краматорську

fcprikarpЗ перших хвилин поєдинку господарі вирішили довести, що їх регулярні втрати очок вдома є не більше ніж неприємною випадковістю. Після удару Сеницького головою зреагував Андрій Новак. Правда вже через кілька хвилин Єгор Демченко отримав пас на правому фланзі і переграв воротаря “Прикарпаття”.

Зрівняти результат вдалося підопічним Ковалюка в наступній же атаці. Довгий пас у боротьбу закінчився нічим, але підхопив безхазяйний м’яч Богдан Оринчак, який ударом-парашутом направив його під поперечину воріт господарів. Завзяття півзахисника франківців було увінчано жовтою карткою через якийсь час.

Другий гол господарів став справжньою окрасою матчу. Іван Матяж віддав м’яч на Ігоря Кірієнка і сам же прискорився для отримання зворотної передачі. Її форвард “Авангарду” виконав п’ятою, після чого партнер, що увірвався в штрафну, ще й пробив між ніг воротареві. Далі Матяж міг оформити дубль, але в ближньому бою не зумів переграти Новака. Атака продовжилася і вже Микита Полюлях увірвався у воротарську з глибини, знову отримавши пас п’ятою від Кірієнка. Третій гол господарів до півгодини гри і другий ассист в незвичайному стилі від найкращого бомбардира краматорського клубу!

Друга половина гри проходила в менш гострій боротьбі. Лише до 70-ї хвилини почали виникати хоч якісь моменти. Ярослав Конкольняк небезпечно приклався з лінії штрафного, але воротар впорався. Слідом в ту ж зону вривався Василь Цюцюра, що вийшов на заміну, але його удар виявився трохи неточним. У господарів також міг забивати чоловік з лавки, але з ударом Станіслава Нечипоренка впорався голкіпер. Також міг все ж оформити дубль Матяж, але обікравши Віктора Яневича, не зміг перекинути Новака.

Авангард — Прикарпаття 3:1 (3:1)
Голи: 
Демченко (14); Матяж (21); Полюлях (26) — Оринчак (15)
Авангард: Денчук, Воробей, Мірошник, Счастливцев, Ємець, Полюлях (Шершень 67), Сеницький, Моїсеєнко (Сухаров 84), Матяж (Лучик 90), Демченко (Собко 73), Кірієнко (Нечипоренко 78).
Прикарпаття: Новак, Данищук, Ковальчук, Француз, Яневич, Оринчак (Януш 76), Дербах (Борисевич 63), Веприк, Конкольняк (Лаврук 83), Дитко (Цюцюра 56), Барчук.
Попередження: Мірошник (53); Демченко (64); Ємець (90+2); Лучик (90+3) — Оринчак (23); Дитко (38); Француз (55); Веприк (74)

UA-футбол

 8 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні