“Оболонь” перемогла і “Інгулець” опустився на шосте місце

Obolon-BrovarСерію до семи ігор без перемог “Миколаєву” допомогли довести “пивовари”, які обіграли команду Руслана Забранського в Києві.

Підсумковий результат, в цілому, можна назвати закономірним і цілком міг завершитися навіть без голу гостей, проте кілька хвилин расслебленності коштували Федорівскому “сухаря”. Проте, з першої і до 89 хвилини “Оболонь” контролювала хід зустрічі і практично не дозволяла супернику навіть підходити до своїх воріт.

Після не реалізованих декількох моментів забити вдалося Покотилюку, який замкнув подачу з кутового. Надалі гра пішла по результату і нагадувала і не найяскравіше видовище. Трохи додати емоцій грі вдалося тільки в заключній чверті протистояння, коли глядачі побачили ще два голи. Спочатку відзначився Мединський, який зіграв на добиванні. А потім Берко з лінії воротарського з розвороту відправив м’яч в ворота господарів. Між цими подіями вмістилося видалення Покотилюка, який примудрився заробити дві жовті за п’ять хвилин.

“Оболонь” обходить “Інгулець” і тепер п’ята. “Миколаїв”, якщо продовжить в тому ж дусі, ризикує літньо-осінню частину чемпіонату завершити в нижній частині таблиці.

4 листопада. Київ. Стадіон “Оболонь-Арена”. Початок о 15:00
Головний арбітр: Олександр Тітов (Донецьк)
Асистенти: Олексій Гавеля (Кривий Ріг), Роман Прощенко (Дніпро)
Оболонь-Бровар – МФК Миколаїв 2: 1
Голи:
 Покотилюк 17, Мединський 79 – Берко 89
Оболонь-Бровар: Федорівський, Гуськов (Ковбаса 67), Єфремов, Коваленко, Семенко, Мединський, Покотилюк, Слободян (Островський 71), Кузін (Ткач 51), Шишка, Шевченко
Миколаїв: Старченко, Кушніренко, Цапій (Сартіна 77), Чучман, Горват, Дмитренко (Попов 72), Берко, Ковальов, Семенина, Кравченко (Рогозинський 46), Радченко
Попередження: Шишка 28, Покотилюк 82 – Ковальов 13, Кушніренко 74
Вилучений: Покотилюк 87 (друга жовта)

UA-футбол

 10 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні