Оцінка WhoScored гри Коноплянки в матчі з “Галатасараєм”

KonoplyankaПівзахисник «Шальке» і збірної України, вихованець кропивницького футболу, Євген Коноплянка провів 77 хвилин у виїзному матчі 3-го туру групового етапу Ліги чемпіонів проти «Галатасарая», який завершився нульовою нічиєю.

Євген Коноплянка вийшов у стартовому складі гельзенкірхенців і був замінений на Стівена Скжібскі. Варто відзначити, що це перша поява Коноплянки в стартовому складі «Шальке» з 3-го жовтня, коли він віддав гольову передачу в матчі з московським «Локомотивом» в Лізі чемпіонів.

За час проведений на полі Коноплянка не зміг відзначитися результативними діями. За даними статистичного порталу WhoScored Коноплянка завдав 4 удари по воротах «Галатасарая», 3 з них припали у ворота. Зробив 13 точних передач з 19-ти спроб, таким чином показник точності склав – 68%. Також Євген зробив дві вдалі обведення і одного разу втратив м’яч. Гра Коноплянка удостоїлася оцінки в 6.8 балів. Це п’ятий показник в «Шальке».

У Лізі чемпіонів після трьох турів «Шальке» набрав 5 очок і продовжує боротьбу за вихід з групи. На очко випереджаючи «Галатасарай і двома поступаючись «Порту»

Всього в поточному сезоні 29-річний півзахисник провів за гельзенкірхенський клуб шість матчів і зробив дві результативні передачі.

Нагадаємо, як Коноплянка приніс перемогу «Шальке» в Москві своєю результативною передачею. Гол був забитий на 88-й хвилині.

Відзначимо, що в Лізі чемпіонів Коноплянка два з трьох матчів почав в стартовому складі. У матчі з «Порту» півзахисник провів 25 хвилин, вийшовши на заміну.

 19 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні