У Кропивницькому Чемпіон Світу проведе семінар

44063В рамках проекту «Ми є те, що ми їмо» для жителів і гостей Кропивницького 27 жовтня в 14.00 пройде семінар на тему здорового харчування та бодібілдингу від Чемпіона України, Чемпіона Європи, Чемпіона Світу, дворазового володаря титулу “Містер Всесвіт”, Майстра Спорту міжнародного класу, сертифікованого персонального тренера – Адама Козири (вікіпедія).

В ході семінару можна буде задати свої питання в режимі інтерактиву питання / відповідь. А також проконсультуватися з приводу режимів харчування, коригування ваги (скидання / добір), режиму тренувань – з дипломованим дієтологом.

Всі небайдужі можуть долучитися до семінару, як в ролі учасника / слухача, так і в ролі партнера або спікера. Вхід на захід вільний, за попередньою реєстрацією (кількість місць обмежена). Серед учасників заходу будуть розіграні призи від організатора, а також партнерів з б’юті і фітнес індустрії.

Реєстрація та інформація за тел: 066 23 24 893 (Viber, WhatsApp, Telegram).

Місце проведення: вул. Преображенська, 79-а – конференц-зал Кіровоградської торгово-промислової палати (дістатися можна маршрутним таксі №№ 5А, 8, 18, 126 або автобусом №№ 103, 123, 130, 130А, 284 – неподалік від Дитячої обласної лікарні).

Організаторами заходу виступили Віталій Мулик та Татьяна Котова – спортсмени любителі і за сумісництвом засновники сервісу здорового харчування Big Boss Food попутно в ході семінару презентують гостям офіційне відкриття свого дітища.

 9 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні