Дмитро Поспєлов: вважаю, що у гравців “Зірки” є перспектива

Zir-Met4Для Дмитра Поспєлова забитий м’яч у ворота “Зірки” став четвертим у футболці “Металіста 1925”. Дмитро є не тільки одним із лідерів захисної ланки команди, але й вправним бомбардиром. У воротах кропивницької команди він відзначився у фірмовому для себе стилі, замкнувши навіс від кутового прапорця. З аналізу гри ми і розпочали післяматчеве флеш-інтерв’ю.

– Дмитре, вітаємо тебе з Днем народження. І твій коментар стосовно гри.

– Дякую за привітання! По матчу: вважаю, що вийшла досить непогана гра, особливо, нам вдався тайм другий. Початок гри був за господарями, молоді гравці яких намагалися багато атакувати. Але ми забили швидкий м’яч, потім другий – тоді вже стало зрозуміло, що гру ми “не відпустимо”. У другому таймі, на мою думку, грали взагалі шикарно, багато комбінували та могли забивати ще і ще.

– Ти забив в ідентичному стилі, як забивав “Руху”. Це ви з Романовим після тренувань стандартні положення відпрацьовуєте?

– Так, дійсно, після тренувань залишаємось та працюємо над кутовими та штрафними. Вчора в мене був День народження, тому дуже хотілося забити. Багато хто казав, що я сьогодні заб’ю. Добре, що все так вийшло.

– “Зірка” підтвердила статус аутсайдера Чемпіонату?

– Вони грають досить авантюрно, залишаючи за спинами великі вільні зони. А так, хотів би їх похвалити, адже команда намагається грати в пас, через контроль м’яча виходити з оборони до атаки. Вважаю, що у гравців “Зірки” є перспектива.

– Після матчу з “Рухом” уболівальники в адресу команди висловлювали низку нехороших та образливих речей. Що сказали сьогодні?

– Подякували, велике їм спасибі! Їх можна зрозуміти, адже від команди вболівальники чекають лише перемог. Нажаль, до сьогодні у виїзних матчах ми перемогти не могли досить довго. Сподіваюся, у подальшому все буде добре. Спасибі їм величезне за підтримку, за те, що приїхало так багато людей.

Офіційний сайт ФК “Металіст 1925”

 15 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні