Олексій Гуцуляк: «Карпати» переважали «Олександрію»

Olex-karp4Нападник «Карпат» Олексій Гуцуляк зловив кураж на початку другого тайму. Спершу він забив головою, а слідом мав ще три моменти, де так само перегравав своїх суперників у повітрі… 

«Ми поступилися, але, думаю, всі бачили, що по грі «Карпати» переважали «Олександрію». Ми створили більше моментів як для себе, так і, що дуже прикро, для суперника. Фактично, ми їм подарували ці голи, це наші помилки. Дуже шкода, що я не забив ще, у нас вистачало моментів. На жаль, так сталося… Ми грали краще, але рахунок на табло. І все ж, як на мене, на поразку ми не заслужили».

«Я вважаю, що «Олександрія» нас не переважала у першому таймі. Ми більше тримали м’яча, хоч і без особливого загострення, але все ж під контролем. В перерві провели короткий аналіз, тренер звернув увагу на наші прорахунки, попросив більше грати флангами. Ми так і зробили, чим серйозно загострили ситуацію».

«Суддівство? Дуже важко про це говорили. У другому таймі нам потрібно було багато атакувати, ми йшли вперед великими силами, але нас зупиняли постійні свистки. Вони, власне, пересмикували наші намагання. Як на мене, то саме завдяки цьому «Олександрії» вдалося певним чином вирівняти гру, суперники відчули більше впевненості. Дуже багато попереджень? Та хочеш тільки сказати «Там нічого не було» чи щось в цьому роді, одразу отримуєш жовту картку. Це ж футбол, боротьба…» – підсумував Олексій Гуцуляк.

Інформаційний центр ФК «Карпати»

 9 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні