Анонс матчу ФК “Олександрія” – “Карпати” (Львів)

Olex-karpСьогодні, 21 жовтня, відбудеться матч УПЛ ФК “Олександрія” – “Карпати” (Львів). Початок о 19:30.

Телетрансляція – “Футбол1”
Інтернет-трансляція (за передоплатою) – footballua.tv/online

Цифри та факти

  • у всіх матеріалах, присвячених матчам між “Олександрією” і “Карпатами”, прийнято писати, що нинішній наставник “городян” Володимир Шаран свого часу встиг попрацювати у Львові. Ось і ми не будемо порушувати традицію, нагадуючи про це першим пунктом. Фахівець під час ігрової кар’єри встиг провести 36 матчів за першу команду “Карпат”, а у 2012-му близько трьох місяців очолював “левів”.
  • напередодні поєдинку “Олександрія” утримує третю сходинку таблиці з відставанням у сім очок від “Динамо” і випереджаючи на чотири бали “Ворсклу”. “Карпати” посідають десяте місце з десятьма очками. Позаду “Чорноморець” і “Арсенал”, які потенційно можуть обійти львів’ян сьогодні. На відстані однієї перемоги попереду “Львів”, “Олімпік” та “Десна”.
  • під час міжнародної паузи “Олександрія” провела спаринг зі своїм дублем, здобувши перемогу 3:0. Всі голи забив Дмитро Шастал. Львів’яни останні два тижні провели за тренуваннями.
  • у 2018-му “Олександрія” програла тільки один офіційний матч на своєму полі: “Шахтарю” місяць тому. Взагалі, тільки трьом командам вдавалося забити на “Ніці” в календарному році: “гірникам”, “Чорноморцю” і якраз “Карпатам” в минулому чемпіонаті.
  • “Карпати” одна з двох команд УПЛ, які в цьому сезоні не програвали в гостях. Але з чотирьох зустрічей одразу три за участю “левів” завершилися внічию.
  • у першому колі “Олександрія” здобула перемогу у Львові 2:0. Команда Шарана взагалі не програє “Карпатам” п’ять ігор поспіль.
  • харків’янка Катерина Монзуль відсудить тільки третій матч у цьому чемпіонаті. При ній олександрійці двічі виграли і одного разу зазнали невдачі. У “Карпат” в матчах за участю Монзуль дві перемоги, нічия і поразка.

Останні новини

“Олександрія”
Не зіграють: Грицук (травма), Задерака (травма), Протасов (травма / під питанням), Леванідов (гра за дубль / під питанням), Бухал (гра за дубль / під питанням), Стецьков (гра за дубль / під питанням)
Останні матчі в сезоні: П П П В В

Відомо, що господарі втратили через травми Грицука і Задераку, також пропустив єдиний спаринг під час паузи через пошкодження Протасов. Тому Володимиру Шарану доведеться вирішити завдання з двома невідомими: флангами півзахисту. Очікуємо, що травмованих замінять Шастал і Полярус. На вістрі в такому випадку знайдеться місце для Сітала.

Орієнтовний склад “Олександрії” (зліва-направо): Паньків – Цуріков, Бондаренко, Шендрік, Пашаєв – Банада, Запорожан – Шастал, Ковалець, Полярус – Сітало.

“Карпати”
Не зіграють: Нестеров (реабілітація), де Камарго (реабілітація), Пеньков (гра за дубль / під питанням)
Останні матчі в сезоні: П Н В П Н

У львів’ян в останніх матчах стабільна оборона і напад, зате є питання по середній лінії. Трикутник в центрі поля, ймовірно, складуть Ербес, Франко і Карраскаль. Якщо Швед встиг відновитися після матчів за молодіжну збірну, то він зіграє разом із Мякушком на флангах півзахисту. Кучинський на останньому рубежі, схоже, остаточно програв конкуренцію Шевченку.

Орієнтовний склад “Карпат” (зліва – направо): Шевченко – Мегреміч, Бородай, Ковтун, Федецький – Ербес, Франко – Мякушко, Карраскаль, Швед – Гуцуляк

UA-футбол

 12 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні