Вольова перемога “Волині” у Львові

VolunДебют матчу у Львові здивував активністю господарів, які вже на першій хвилині створили небезпечний момент, а на другій – рахунок відкрили. Роман Никитюк після подачі кутового ногою, немов рапірою, проштовхнув м’яч у сітку. Слідом за цим “Рух” створив ще кілька небезпечних моментів, намагаючись часто бити по воротах Неділька. Але голкіперу “Волині” активно допомагали захисники, на тіло яких припала велика частина ударів з боку господарів.

Поступово лучани перехопили ініціативу і також мали кілька напівмоментів. Але після ударів Бартуловича і Кожанова Ільющенков знаходився на місці. Виходів же один на один не було, адже захист команди Юрія Вірта діяв грамотно і з високим рівнем концентрації. Намагаючись загострити гру, головний тренер гостей Андрій Тлумак зробив тактичну заміну не чекаючи перерви. Замість півзахисника Василя Курка вийшов центрфорвард Дмитро Козьбан.

Вже дебют другого тайму показав, що рішення тренера було правильним. Сімінін завантажив м’яч у штрафну справа, а першим на ньому виявився Ігор Карпенко. Якби він не встиг замкнути навіс капітана, тут як тут виявився б Козьбан. Захисників “Руху” в метровому радіусі від нападників “хрестоносців” не було. За десять хвилин гості вже були попереду. Знову спрацював правий фланг, Кожанов віддав пас на Сіаваша Хагназарі, іранський легіонер “Волині” прострілив, а Никитюк із Заставним так і не змогли розрядити обстановку, хоча кожен намагався це зробити. В результаті м’яч опинився в сітці від ноги захисника.

Третій гол в кінцівці провів Андрій Яковлєв, який залишився один в районі одинадцятиметрової позначки і спокійно поклав м’яч у кут. Гольова атака знову зародилася на правому краю атаки “Волині”, яка завдяки цій перемозі зміцнила свої позиції в трійці лідерів.

Рух — Волинь 1:3 (1:0)
Голи: 
Никитюк (2) — Карпенко (50); Заставний (60 авт.); Яковлєв (78)
Рух: Ільющенков, Заставний, Никитюк, Лобай, Писко (Бусько 84), Баранець Б. (Копина 63), Брікнер (Баранець Г. 67), Буй (Грисьо 73), Русин, Ременюк, Батальський (Загорулько 73).
Волинь: Неділько, Сімінін, Болденков, Горопевшек, Цюпа, Курко (Козьбан 38), Неплях, Хагназарі (Зінкевич 77), Бартулович (Яковлєв 58), Кожанов (Петько 90+3), Карпенко (Климець 69).
Попередження: Никитюк (65) – Зінкевич (81)

UA-футбол

 7 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні