“Металіст 1925” відправився до Кропивницького

metalist1925“Металіст 1925” відправився на матч проти кропивницької “Зірки”. Рівно о 13:00 після тренування та обіду клубний автобус із делегацією “жовто-синіх” узяв курс на Кіровоградщину, в обласному центрі якої наша команда і повинна опинитися приблизно годин за п’ять-шість.

Місцем своєї дислокації делегація “жовто-синіх” обрала готель “Європа”, який знаходиться у самому центрі Кропивницького поруч із міською радою, обласним краєзнавчим музеєм та всього в одному кварталі від стадіону “Зірка”.

Настрій у хлопців відмінний, всі їдуть за трьома очками та подальшим просуванням турнірними сходами.

Після вечері футболісти відвідають клубних медиків та будуть відпочивати. На ранок у команди заплановані обід та, власне, від’їзд на стадіон.

На цей виїзд Олександр Горяінов узяв наступних футболістів:

Воротарі: Данило Каневцев та Денис Дьяков.

Захисники: Дмитро Пріхна, Вадим Жук, Іван Коваленко, Назар Мельничук, Максим Цвіренко, Владислав Ємельянов та Дмитро Поспєлов.

Півзахисники: Олег Синиця, Михайло Стороженко, Євген Терзі, Сергій Романов, Іван Калюжний, Єгор Чегурко, Луїз Фернандо, Андрій Ралюченко та Єгор Коваленко.

Нападники: Сергій Давидов та Дмитро Сула.

Нагадаємо, що матч “Зірка” – “Металіст 1925” відбудеться у суботу, 20-го жовтня, на кропивницькому стадіоні “Зірка”. Його початок о 15:00.

Офіційний сайт ФК “Металіст 1925”

 12 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні