У першій грі сезону «Золотой Век» зазнав поразки

zol-pr1Команда Георгія Ступенчука на власному майданчику поступилася кам’янському «Прометею» – 80:86 (20:18, 23:28, 13:14, 24:26).

Із перших секунд звітного протистояння кропивничани на правах господарів заволоділи м’ячем і після затяжної атаки Олександр Дробязко двохочковим відкрив рахунок у зустрічі. На старті гри «золоті» надійно діяли в захисті, щоразу перекриваючи простір кам’янцям на підступах до власного кошику і поступово нарощуючи відрив у рахунку. Після швидкої контратаки за 06:12 до кінця стартової десятихвилинки і точного трьохочкового Олексія Масальського господарі повели – 11:4, чим змусили гостей брати перший у матчі тайм-аут.

Незважаючи на серйозний нокдаун на початку гри, гравці «Прометея» не «посипалися», знайшовши в собі сили ще до кінця чверті вирівняти ситуацію на табло – 20:18 – на користь «Золотого Века».

Друга десятихвилинка також пройшла під акомпанемент рівної боротьби. І хоч у першій половині чверті кропивничани продовжували мінімально вести у рахунку, гравці «Прометея» зусиллями добре відомого кропивницьким уболівальникам Андрія Куліша не лише раз за разом встановлювали паритет на табло, а й завершили першу половину зустрічі в статусі лідера – 43:46.

Старт третьої чверті знову був за гостями, тоді як у «золотих» дещо збився приціл. У ці хвилини Георгій Ступенчук взяв тайм-аут, щоб внести корективи у дії своїх підопічних і це частково дало результат. І хоч господарі так і продовжили бути в ролі наздогоняючих до кінця періоду, різниця у чотири пункти по закінченню третього періоду залишали «золотим» хороші шанси на успіх – 56:60.

Заключний період гри, завдячуючи знов-таки вдалій грі Андрія Куліша під щитом «золотих», знову краще почали гості. Гравці «Золотого Века» протягом усієї чверті намагалися якомога швидше ліквідувати відставання в рахунку, але щоразу на вдалі дії підопічних Георгія Ступенчука гості відповідали своїми результативними діями і в підсумку змогли втримати переможний результат – 80:86 (20:18, 23:28, 13:14, 24:26).

Найрезультативнішими гравцями у складі «Золотого Века» сьогодні були Станіслав Масальский (12 очок), Богдан Сосой (16 очок), Дмитро Баранов (дабл-дабл – 17 очок, 13 підбирань), Олександр Дробязко (10 очок) і Микита Мизь (17 очок).

У складі гостей слід відзначити екс-кропивничанина Андрія Куліша (дабл-дабл – 26 очок, 10 підбирань), Ігоря Крівцова (19 очок) і Ханна Супріма Шакура (15 очок).

Нагадаємо, завтра, 7 жовтня, команди проведуть другу гру туру. Початок зустрічі о 14:00. Вартість квитків: вхід на трибуну – 20 грн, на балкон – 15 грн.

Прес-служба БК «Золотой Век»

 11 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні