Наставник “Зірки”: На сьогодні ми достатньо боєздатний колектив

LavrinenkoНа прес-конференції керівництва футбольного клубу «Зірка», яка була присвячена старту кіровоградської команди у весняній частині чемпіонату України в першій лізі виконуючий обов’язки головного тренера Сергій Лавриненко розповів про підготовку команди.

«За цей період ми провели важку роботу, якісну селекцію. За тими гравцями, які поповнили ряди «Зірки», ми слідкували давно і задоволені, що заключили контракти з Романом Локтіоновим, Максимом Ковальовим, Владиславом Лупашком, Олександром Кучеренком і вихованцем кіровоградського футболу Романом Бочаком. Наскільки ми готові морально та фізично покаже перша гра 21 березня. На сьогодні ми достатньо боєздатний колектив, і досягнемо озвучених президентом «Зірки» цілей. Щодо складу на першу весняну гру, то її пропускатимуть Роман Локтіонов і Борис Баранець, решта футболістів – у строю. Остаточний склад побачите вже на стадіоні», – зазначив Сергій Дмитрович.
За словами керманича «Зірки» у Кіровограді дуже добрий вболівальник і це він знає ще з часів власної футбольної кар’єри, тож попрохав шукати позитивні моменти та дати можливість футболістам спрацюватися. Відносно найближчого суперника Лавриненко відзначив, що команда справді дуже кваліфікована і недарма зараз посідає третє місце у турнірній таблиці. Тренерський штаб останнім часом активно вивчав суперників і вже має план на гру який, зрозуміло, наставник кіровоградських футболістів не озвучив.

Офіційний сайт ФК “Зірка”.

 31 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.