Президент ФК “Зірка”: Вихід до Прем’єр-ліги цього сезону – це із розряду фантастики

berezkin-maksimСьогодні відбулася прес-конференція за участі керівництва та тренерського штабу футбольного клубу «Зірка». Журналістам розповіли про етапи підготовки до весняної частини чемпіонату, а також презентували новобранців команди.
За словами головного тренера ФК «Зірка» Сергія Лавриненка, під час зимової перерви була проведена серйозна робота. «Ми провели 2 навчально-тренувальних збори. Один збір відбувся у Полтаві, де ми взяли участь у Кубку Віктора Пожечевського, а інший провели у Нікополі. Там команда зіграла 3 контрольних поєдинки. Два з яких кіровоградці виграли, а один матч завершився нічиєю».
А ось про плани на весняну частину чемпіонату говорив вже президент клубу Максим Березкін. «Вихід до Прем’єр-ліги цього сезону – це із розряду фантастики. Проте, завдання не змінювалися. Ми будемо награвати колектив, і намагатися демонструвати якомога красивий футбол».
Далі журналістам представили новачків команди. Їх п’ятеро. Роман Локтіонов, Максим Ковальов (обидва до цього виступали за Алчевську «Сталь»), Владислав Лупашко (перейшов з маріупольського «Іллічівця»), Олександр Кучеренко (в минулому році грав у Молдові) та Роман Бочак (грав за кіровоградський «Олімпік» та молодіжний склад ФК «Дніпро»).

Перша електронна

 9 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.