Наступний суперник “Зірки” здобув виїзну перемогу

MukolaivУ Горішніх Плавнях відбулася зустріч середняків, кожен з яких має амбіції, щоб покращити нинішнє становище.

До перерви господарі більше володіли м’ячем, але саме моменти “корабелів” були гострішими. Один із них призвів до голу Сергія Кравченка завдяки розрізній передачі Романа Попова. Відразу після цього автор голу міг оформити дубль. Після довгого закидання від Олега Дмитренка невпевнено зіграв захисник господарів, буквально скинув м’яч супернику. Правда в ближньому бою Кравченко переграти воротаря суперника не зміг.

По правді кажучи, “Гірник-Спорт” теж мав свої епізоди для взяття воріт, причому у великій кількості. Але Сікорський і Фаюк у вирішальні моменти відчували гостру нестачу майстерності. Принаймні з точністю у них виникали серйозні проблеми.

У другому таймі господарі взялися за справу ще більш серйозно. Але спроба Антона Кічі після пасу Сікорського пройшла марно, хоч м’яч і влетів у дальню “дев’ятку” в результаті красивого обвідного удару. Арбітри угледіли в цьому епізоді положення поза грою, якого не було насправді. Тиск господарів продовжилося і забивати вони могли ще не раз і не два. Правда, м’яч вперто не хотів йти у ворота Старченка.

Ближче під завісу поєдинку гості почали збивати темп господарів частими фолами, в результаті цього відразу п’ять “корабелів” повисли на “гірчичниках”. Але і це не убезпечило ворота “Миколаєва” від гострих ситуацій. В одній з них Лозовий пробивав впритул, але знову повз. Підопічні Забранського, таким чином, відвезли додому 3 очки. Господарям же час сходити в церкву після подібного нефарту в завершальній фазі атак.

У наступному турі, 21 вересня, МФК «Миколаїв» вдома зіграє з кропивницькою «Зіркою».

Гірник-Спорт — Миколаїв 0:1 (0:1)

Голи: Кравченко (25)

Гірник-Спорт: Данкович, Власюк, Фаюк, Кравчук, Гончар, Корольков, Батюшин, Кіча (Боровський 90), Лозовий, Сікорський (Сидоренко 77), Шевчук.

Миколаїв: Старченко, Гурський, Кравченко (Берко 79), Семенина (Авраменко 67), Шарабура (Антонюк 54), Ковальов (Брижчук 58), Цапій (Горват 73), Дмитренко, Сартіна, Рогозинський, Попов.

Попередження: Шевчук (51); Сікорський (73); Лозовий (86) — Дмитренко (23); Гурський (74); Рогозинський (77); Кравченко (79); Антонюк (90+3); Сартіна (90+4)

UA-футбол

 9 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні