Домашня поразка СК “Дніпро-1” від киян

SC-dniproНапередодні київські “пивовари” поскаржилися телевізійникам, що господарі не пустили їх на передігрове тренування на “Дніпро-Арену”. Але найкращою помстою, зрозуміло, була б перемога в офіційній грі, що столичній команді, власне, і вдалося.

Господарі, в принципі, протягом всього матчу володіли ініціативою, більше атакували і частіше били. Але все це було, як кажуть, “для статистики”. “Оболонь” терпіла до середини другого тайму, коли й відповіла: Шишка, який вийшов на заміну, пальнув зі штрафного метрів з 28-ми. Для Юрчука це другий поспіль пропущений гол з далекої відстані. І тут же “пивовари” забили другий: Гуськов пройшов лівим флангом, віддав передачу в штрафний майданчик, там Башлай не зумів перервати передачу, а просто зробив результативний пас на Слободяна, який переправив у ціль м’яч з нульового кута.

Дмитро Михайленко почав панічно рятувати гру замінами, але допоміг відігратися “основний” Назаренко, заробивши пенальті. Куліш взявся виконати і “точку” реалізував.

В останні півгодини відкритим залишалося тільки одне питання: чи вдасться “дніпрянам” відігратися. “Оболонь” часом намагалася огризатися, але головні свої сили зосередила в обороні.

Найкращим шансом став штрафний від Кравченка, який Федорівський з труднощами перевів у поперечину. А в одній з наступних атак Ткач втік від Башлая, заробив для “дніпрянина” червону і пенальті. Сам постраждалий вирок і реалізував.

“Пивовари” поки піднімаються на друге місце, а “Дніпро-1” зберігає за собою одноосібну першу сходинку.

Дніпро-1 – Оболонь-Бровар 1:3
Голи:
Куліш 65 (пен.) – Шишка 55, Слободян 58, Ткач 82 (пен.)
Дніпро-1: Юрчук, Чеботаєв (Лопирьонок 62), Башлай, Логінов, Польовий, Кравченко, Сніжко (Білик 84), Когут (Загальський 67), Чичиков (Щедрий 65), Назаренко, Куліш (Кожушко 75)
Оболонь-Бровар: Федорівський, Гуськов, Деребчинський (Ткач 54), Єфремов, Коваленко, Мединський, Покотилюк (Корнєв 60), Семенко, Слободян (Ковбаса 71), Ульянченко (Шишка 46), Шевченко
Попередження: Лопирьонок 89 – Семенко 48, Ткач 61
Вилучений: Башлай 81 (“фол останньої надії”)

UA-футбол

 12 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні